A holokauszttagadást törvény után mire kell számítani?
Figyelt kérdés
Ha tényleg hatályba lép a holokauszttagadást tiltó törvény akkor pl. a saját blogomon ha kezdeményezek egy vitát hogy mindenki soroljon fel pro kontra érveket a témával kapcsolatba az már kimeríti a holokauszttagadás bűntettét? Vagy egyáltalán beszélgetni és véleményt formálni még lehet majd róla egyáltalán?2010. febr. 25. 21:26
21/29 anonim válasza:
Másik konkrétum:
A google rengeteg második vhs légi felvételt talál:
ezek közül sok a dátumozott. Hová tűnt Auswitz fölül a hullaégetésből származó füst? A holokauszttagadók leradírozták a neten fellelhető összes képről?
22/29 anonim válasza:
Szóval mielőtt ilyen törvényt hoznak előbb be illene bizonyítani hogy történt ott ilyesmi és ezáltal ténylegesen jogtalan a tagadása. De mivel minden bizonyíték azt mutatja hogy a foglytáborok kizárólag munkatáborok voltak, ez a törvény is marad alkotmányellenes.
23/29 anonim válasza:
De még mindig nem értem miért jó nektek bebizonyítani valós vagy kitalált érvekkel, azt hogy volt-e vagy nem? Én nem voltam ott, nem tudom mi történt, de őszintén szólva nem vagyok annyira érintett a témában, hogy foglalkozzak vele. Hallottam róla, szomorú és PONT. Itt le kéne zárnotok az egész témát. Nem pedig hisztizni az egészről. Mivel lesz jobb, ha kimondod, hogy volt/nem volt?
24/29 A kérdező kommentje:
Utolsónak: nem érted? nem az a bajom hogy nem mondhatom azt hogy nem volt hanem az hogy nem engedélyezik számomra azt hogy eldöntsem én!!!
2010. febr. 26. 19:34
25/29 bumbi02 válasza:
de eldöntheed, hiheted azt hogy nem volt.. csak nagy tömeg elött ne hangoztasd, ne terjeszd ennyi...
26/29 anonim válasza:
Nekem semmilyen érdekem nem fűződik hozzá, nem vagyok tagja semmilyen kisebbségnek, ugyanakkor náci vagy skinhead csoportnak sem, nem vagyok homoszexuális, sem német származású, csak szimplán idegesít mikor a pofámba hazudnak.
27/29 anonim válasza:
Tagadni tagadhatod, de nagy tömeg előtt nem teheted meg. Ettől nem lesz rosszabb az élet. Szexelni is szexelhetsz otthon, de az utcán nem. Akkor ez is sérti a szabadságjogot?
28/29 A kérdező kommentje:
Utolsónak akkor az is sértené ha azt mondanák hogy a szexelni nem lehet csak ha nem tudja meg senki hogy csinálod! Igy milyen?
2010. márc. 6. 20:12
29/29 bumbi02 válasza:
Utolsónak akkor az is sértené ha azt mondanák hogy a szexelni nem lehet csak ha nem tudja meg senki hogy csinálod! Igy milyen
tagadhatoda holokausztot, beszélhetsz róla a haveroddal h ejj de hülyeség vagy ejj de nem az... de nagy nyilvánosság előtt nem teheted.. ugyanugy mint szeretkezhetsz otthon a feleségeddel, de nagy nyilvánosság előtt az utcán nem igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!