Fel tudnak engem jelenteni egy facebook beszélgetés alapján?
A történet a következő
Én Ausztriába dolgozok fodrászkodok mellék állásba házhoz járok magyaroknak olcsón hajat csinálni hajakat hosszabbítok pontosan de viszont feketén az egyik vendég elégedetlen volt mert pár hajtincs lejött neki és követelte vissza a pénzt én fel is ajánlottam mivel garancia van rá ezért a munka dijra vtvelégedetlen azt vissza is adom de a szép hajat nem áll módombavissza venni vagy is a nagykernek mivel nem hibás de követeli rajtam az egészet amit igazságtalannak látok a munkadijat vissza is adom de ő feljelentéssel fenyeget meg teheti? Csak egy facebook beszélgetés van ami nem is a saját nevemen zajlott hanem egy külön fodrász oldalamon nincs rólam neki semmi adat akkor fel
Tud jelenteni? Vagy ha esetleg valahonnan megszerzi akkor mik lesznek a következmények? Nekem magyarba vsn lakcímem nem is kint a kinti állam ezzel mit fog tenni? Köszönöm
Nem.
Ez polgári peres ügy lenne.
Én a helyedben visszafizetném neki. Feketén dolgozol, ergo a kezében vagy. Ha valaki feljelentéssel fenyeget akkor füled-farkad be kell húznod és megtenni amit kérnek. Majd ha adózol akkor megengedheted magadnak azt a luxust hogy vitázz a kuncsaftokkal.
Nem az itt a lényeg hogy csak facebookon beszéltetek. Tudja hogy mit csinálsz, van hozzád elérhetősége, fel tud nyomni.
Értem! De a lakcímem se tudja akkor is fel tud? Ráadásul
Én nem kint vagyok bejelentett lakcímen hanem itthon! Abban igaza van hogy a felrakásnál valami nincs rendbe hogy leesett neki pár ezt vállalom is de az egészet nem kellene kifizetnem de igen a markába vagyok és annyit követel amennyit akar a haját is kértem had nézzem
Meg de nem engedi azon se lepödnék meg ha nem is esett le hanem csak leakar húzni....
A fekete melóval ő is ugyanúgy beszopta. Írd meg neki, hogy hozza a számlát, visszaadod az árat. Ha nincs számla, nincs reklamáció.
Majd többet nem megy hozzád.
Egyébként normális számlás esetben a rosszul elvégzett munka után a rosszul beépített alapanyag ára is visszajár. Nem ő vitte a hajat, te adtad el neki szolgáltatás keretében.
elmész, levágod neki a hosszabbítást, és visszaadod a pénzt.
ennyi.
nincs fájás. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!