Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyi idő míg elindul egy...

Mennyi idő míg elindul egy büntető eljárás, és mikor keresnek meg a nyomozók ez ügyben?

Figyelt kérdés
Elmondom mi történt, válunk a feleségemmel,és a múlt héten pénteken lejött hozzánk az aposóm. Beszélgettünk egy keveset (úgy 45 percet) mikor fegyvert vett elő, és leakart lőni. Mire én kihívtam a rendörőket, akik jó 15 perc elteltével megis érkeztek, majd még 15 perc eltelt mire az aposómat neki állták keresni. Elindultunk a rendörőkkel utána a faluban ahol lakom el is fogták. Majd megbilincselték mert ellen ált,és megtalálták nála a fegyvert, ami hála istennek nem volt megtöltve. Mert amikor rám fogta a fegyvert akkor elsütötte! Bevitték a rendőrséger, majd este kiengedték.Nekem azt mondták amikor felvették a vallomásomat,hogy keresni fognak a nyomozók,és hogy a fegyvert egy szakértő megvizsgálja, és majd keresnek a nyomozók: Ennek már egy hete de még semmi fejlemény,ebben atz egészben az a gáz, hogy azóta is minden este hívnak telefonon a sogórom meg a hülye haverjai. A telefont este már felsem veszem de mi van ha a munka helyemről hivnak, mert annak a számát se jelzi ki a telefonom. Mindig anyit ír ki, hogy magán telefon szám!
2010. febr. 24. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

a rendőrség is rejtett számról szokott hívni, tapasztalat.

vedd fel, és ha nem az, akkor lerakod és kész.

2010. febr. 24. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:

URAMISTEN!

Miért csinálják ezt? mert elválsz a feleségedtől?

Miért avatkoznak bele?Nem tudnál beszélni feleségeddel,hogy a családját állítsa le?Hisz ha tragédia történik,akkor őt is fogja érinteni...

Sose értettem,hogyha két ember már nem akar együtt élni,akkor miért nem tudnak barátságban,kulturáltan elválni...Akkor mindenki mehetne a maga utján,és élhetne békében tovább...

(én is elváltam egyszer a férjemtől,de mi normálisan vita nélkül tettük.)

2010. febr. 24. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele beszélni mert mikor keresem akkor mindig megakartak verni, aztán én feladtam a dolgot. A rendőrség meg lehet, hogy nem akar semmit se lépni az ügyben!
2010. febr. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!