Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Halál büntetés? Vélemény?

Halál büntetés? Vélemény?

Figyelt kérdés
Saját véleményem szerint van az a dolog ami halált érdemel. Ítéljen el bárki, de sok mocskos dolog van a világon, igazság pedig kevés.

2015. máj. 14. 09:47
1 2
 11/14 tetro ***** válasza:
89%
kérdező, az igazságszolgáltatás célja nem az egyéni bosszú, és a csőcselék vérszomjának csillapítása. társadalmilag pedig semmi nem indokolja a halálbüntetést.
2015. máj. 14. 10:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Jól van felfogtam, leálltam, nincs több halálbüntetés! Mondtam igazatok van! A bányás megoldás kifejezetten tetszik!
2015. máj. 14. 11:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, te egy igazi vérjobber vagy, egy modern libsibolsi soha nem írna össze ennyi sületlenséget.

Kábeltévét, internetet, rántott húst, heti 3x k**vákat a gyilkosoknak. No, ez már jurókonfórm lenne.

2015. máj. 14. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint, senkit sem szabad halál büntetésre ítélni! A miértre egy példa: [link] Ahogy olvastátok az index adott cikkét abból is rögtön ki derül a miért, és hogy miért nem szabad halálra ítélni valakit. Most gondoljunk bele, mi lett volna ha az index által is le írt, adott egykori el ítéltet ki végezték volna? Mi lett volna? Egy újabb felesleges gyilkosság lett volna, amelyben egy újabb ártatlan ember halt volna meg. És akkor most mi lenne? Ha gyilkosok, nem gyilkolhatnak! Akkor a törvény miért engedi bizonyos embereknek, a gyilkolást?
2016. ápr. 16. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!