Beidéztek tanúnak a helyi rendőrkapitányságra, a bűnügyi osztályról. Mi a teendő ilyenkor?
Sziasztok!
Beidéztek tanúnak a helyi rendőrkapitányságra.
Csak annyit írtak , hogy az interneten keresztül vásárolni kívánt,de meg nem kapott tárgyakkal kapcsolatos levelezést , tárgyakat vigyem magammal.
Vaterán , olx , jófogáson szoktam árúlgatni a használt dolgaimat( cipő , ruha ilyesmi , de nem üzletszerűen és nem nagytételbe)
Ha holnap bemegyek személyesen akkor kötelesek mondani valamit az ügyről?Vagy csak a levélbe leírt időpontra menjek be?
Eléggé tanácstalan vagyok, nem követtem el semmit!
Gondoltam arra is , hogy valaki nem kapta meg amit vett tőlem , de ez is kizárva.
Seemi olyat nem vettem , amit ne kaptam volna meg , szóval ez is kizárva.
Teljesen tanácstalan vagyok és eléggé meg vagyok ilyedve.
Egyáltalán , hogy zajlik egy ilyen kihallgatás?
Kérem , aki volt már hasonló helyzetbe ossza meg a tapasztalatait!
Előre is köszönöm!
Kedves utolsó, nem ülök sitten!
Pontosan úgy volt, amit a Zápor nevű felhasználó írta..
Vaterás csaló miatt hívtak be.
Valahogy elfelejtettem visszírni.
Lényeg , hogy aki hasonló idézést kap valószínüleg ilyesmire számíthat a rendőrségen.
Egyébként teljesen normálisak voltak , nem akartak a nyakamba varni semmit.15 percnél nem tartott tovább a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!