Két kérdés: Miért volt ma az Erzsébet téren (BP) vértócsa? Ha feltöltök róla egy képet Facebookra bűncselekményt követek el?
Bűncselekmény, mert sérti a vértócsa személyiségi jogait (kivéve ha megkérdezed a vértócsát, és beleegyezik).
Am. azért volt, mert valakinek nem volt betétje, nem jutott el a wc-ig és odamenstruált (szerintem).
"Elég nagy volt, ha baleset volt akkor az illető a nyaki verőerét sértette meg..."
Bzmeg te jelentkezhetnél anatómia professzornak a helyszínelőkhöz. Sosem láttam még ekkora szintű tudást, hogy valaki egyetlen vértócsából elsőre megállapítja mije sérült a parasztnak.
Kedves beszólogató... Arra utaltam, hogy nagyobb volt a vértócsa mint egy sima balesetnél, ha csak az nem valami abszurd baleset volt ahol nem tudom hány liter vér kiömlik.
Amúgy nem anatómiaprofesszor, hanem orvos vagyok...
Max A. Eltávolítják B. Kitakarják
Mert durva tartalom.
Én személy szerint nem örülnék, ha reggel amikor felnyitom a Facet az első dolog amit látnék, ez volna. Ezért szokták kitakarni a tartalmat és aki akarja, megnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!