Haszonélvezőként élünk az apukám tulajonában lévő házban, igényelhetem rá a szocpolt (csok), bővíteni szeretnénk?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg vegye meg az élettársam tőle, és így akkor lakásvásárlásra igényelnénk meg? Tudom hogy hozzátartozótól nem vásárolható, de az élettársam véügulis nem hozzátartozója. Mit gondoltok, hogy lehetne ezt okosan megoldani? Egy gyermekünk van, a második épp útban! :)2015. máj. 7. 21:57
1/5 anonim válasza:
Szocpolra építkeztünk 5 éve, a mi nevünkön kellett lenni a háznak, mindkettőnkén. Azelőtt csak a férjemén volt. Egy szobát építtettünk a házhoz.
2/5 anonim válasza:
bővítéssel tudnátok csak kihasználni. ha haszonélvezetből apukádtól papíron megvásárolod, szerintem nem működik...
3/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, csak olyan formában, ha a férjem a testvérem részét venné meg a házból (ahol jelenleg is élünk).
A bővítés verzió nekem nem világos. Ezt valaki el tudja nekem magyarázni? Mi számít bővítésnek?
4/5 anonim válasza:
5 éve 20 négyzetmétert építtettünk a házhoz. Ez egy plusz szoba. Belefért a tetőcsere a pénzbe, 3 gyermekre vettük fel.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget! Valahol most ugy olvastam,a bovitest csak utolag fizetik ki,na most ennek mi ertelme van? Azert igenyel ilyesmit az ember,mert valoszinuleg nincs eleg penze onerobol megcsinalni...
2015. máj. 14. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!