Mit jelent az hogy "Holokauszt tagadás"?
Ha valaki a zsidó deportálást tagadja, vagy hogy gázkamrák működtek? És miért lesz ez bűncselekmény? Egy liberális államban mindenik azt gondol és mond ami akar, amíg másnak nem okoz kárt. Vagy mégsem?
Azt jelenti,hogy ne gondolkodj ember,mert akkor bűnt követsz el ellenük!
Akkor lehet hogy elgondolkozol kis butuska azon is,hogy hogyan lehetséges az egy jogállamban,hogy a bankok egyoldalúan módosíthatnak a szerződést stb...!
Közben tesztelnek:Ha ezt beveszik a hülyék,akkor továbblépünk durvábbra!!!!
A holokauszt-tagadás az úgynevezett negacionista, vagy revizionista történészek kutatásai, illetve az általuk megkérdőjelezett dokumentumok hitelességének törvényi védelmét jelent, nem mellesleg a felvilágosult, modern és elfogadó országvezetők elhiszik, hogy ettől majd csökken az antiszemitizmus. Ami azonban eléggé kétséges, főleg a sorozatos botrányok (pl MÁV, kárpótlási jegyek, stb) után.
A revizionista történészek kétségbe vonják az holokauszt hivatalossá vált interpretációjának három alapvető elemét:
1. a hitleri Németország hideg számítással, előre elhatározott módon tervbe vette az európai zsidóság teljes kiirtását,
2. a szisztematikus tömeggyilkosság bevett eszközeként gázkamrákat használtak
3. a népirtás nyomán hatmillióan haltak meg.
"E felfogás hívei közt persze találni a hitleri eszmékkel szimpatizáló személyeket, de revizionista nézeteket képvisel az egykori francia kommunista ellenálló, a buchenwaldi koncentrációs tábort megjárt Paul Rassinier, vagy az ugyancsak francia marxista, Roger Garaudy" is.
"Egy liberális államban mindenik azt gondol és mond ami akar, amíg másnak nem okoz kárt. Vagy mégsem? "
De ezzel kárt okozol a zsidóknak. Ha kiderülne hogy kamu volt nem kapnának több kártérítést!
Nekem már kezd sok lenni, hogy időről időre felhozzák ezt a témát a tv-ben. Érdekes hogy az amerikai indiánok rezervátumokba zárásáról és a fekete rabszolgákról nem csinálnak műsorokat, de a zsidók szenvedésétől Dunát lehetne fakasztani. Ők miért fontosabak?
Az meg egy másik téma, hogy egyszer egy zsidó vallású emberrel vitáztam (NEM a holokausztról), de amikor nem értettem vele egyet antiszemitának nevezett. Ez miez???? Zsidógyűlölő lettem mert más a véleményem??? Túlhajtják ezt a témát, annyira erőltetik hogy az már gyanús....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!