Szerintem allatkinzas, eppen ugy, mint a "nagyuzemi" csirkek tartasa. Nincs elegendo helye.
REmelhetoleg tiltjak a szabalyok.
Keresd meg a neten a településed önkormányzatának állattartásról szóló rendeletét, abban szokták szabályozni, hogy melyik településterületen milyen állat tartható/nem tartható.
Amit egyszer olvastam, abban pl. olyanok voltak, hogy x területen (kertes házas, belvárosi övezet) tilos disznót, szarvasmarhát stb. tartani; meg hogy lakótelepi lakásban max. 1 vagy 2 kutyát, ill. 2 vagy 3 macskát lehet tartani (nem emlékszem pontosan), vagy hogy kertes övezetben legfeljebb 3 kutyát lehet tartani.
Szóval keresd a lakhelyed szabályzatát, azon belül is a szárnyasok tartására vonatkozó előírást. Személy szerint nem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem tiltják a tyúktartást tömbházban, de igen kevéssé valószínű. És ha lehet is, hát biztosan nem az erkélyen.
:DDD
Írd már le röviden a sztorit, légyszi, kíváncsi vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!