Utcáról vagy más háza előtti fárol szabad orgonát leszedni, levágni?
Figyelt kérdés
És a virágokkal és gyümölcsökkel mi a helyzet?2015. máj. 2. 19:31
1/17 anonim válasza:
Szabad,de nem illik.Meg egyébként is,annak a természetben a helye.
2/17 anonim válasza:
Szabad, csak bunkó szokás. Főleg ha azt a fát a ház tulajdonosa gondozta.
3/17 A kérdező kommentje:
Orgonát szeretnék adni anyák napjára, gondoltam szedek onnan, ahol közterület van. Így senki gondozott dolgát nem bántom, csak nem szeretném, hogy esetleg megbüntessenek...
Nem tudom, hogy törvényileg szabad-e ilyet csinálni vagy nem?
2015. máj. 2. 19:35
4/17 A kérdező kommentje:
Ház előtti fát nem bántanék semmiképp, csak gondoltam erre kérdezek rá, ez a legsúlyosabb ilyen téren szerintem. (persze a védett növények mellett)
2015. máj. 2. 19:36
6/17 anonim válasza:
"De a a fán szebb"
Hát, akkor alternatív megoldásként jobban teszed, ha kivágod az egész fát és úgy adod oda.
7/17 anonim válasza:
Kiásod gyökerestől és elásod a kertben majd az lesz az ajándék.
8/17 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen sóher, anyád nem ér meg egy csokor orgonát? Vegyél virágosnál ás nemkell paráznod hogy lepofoznak vagy feljelentenek.
9/17 anonim válasza:
Szoktak piacon árulni orgonacsokrokat 1-2 százasért, akkor nem kell sutyiban tördelni a másét.
10/17 anonim válasza:
Közterületen virágot tépdesni büntetendő cselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!