Hallottátok a kaposvári dohánybolti rablást ahol megölték a dolgozó lányt? Ti mit szóltok hozzá?
Én,hogy mit szólok hozzá,hát azt hogy halálbüntetés kellene a gyilkosnak,de az nincs jelenleg érvényben.
Viszont ami bosszantani tud: Ugye brutális módon ölte meg a lányt kegyetlenül és előre kitervelten,ráadásul az oké,hogy emberölést követett el,de még rablást is de a média csak azt írja,hogy emberöléssel vádolják és rablással miért nem?!.
Azt mondja a média,hogy "nagyon hosszú börtön vár rá",a fenéket. Az a gyilkos büntetlen előéletű,részletes vallomást tett,ha letöltendőt kap mondjuk már azt kapott mert börtönben van,szóval,ha jó magaviselete lesz és még bent munkát is vállal akkor higyjétek el,hogy tíz év múlva szabadul. Ez a felháborító. Ráadásul azért viszik a pécsi börtönbe át,hogy a többi rab nehogy bántalmazza. Ugyan,nem érdemelné meg??? Ő brutálisan megölt mást és őt nehogy bántalmazzák? Fura. Én fiatal koromban mikor hangoskodtam berúgva a haverokkal kihívták ránk a rendőröket és azt mondták,hogy ha nem fejezzük be ,bevisznek egyik haverom csak annyit mondott,tényleg? ne vicceljen,erre a rendőr azt mondta neki,hogy ne magyarázzon,mert kap egy szájast. Szóval majdnem megverte a haveromat akkor a rendőr csak ennyiért,azt az aljas gyilkost meg nehogy bántalmazza a többi rab?
Ti mit szóltok ehhez az egész dologhoz?
21.58
állítólag a lány átadta a pénzt, és a támadó utána szúrta le. ettől még érthetetlenebb az egész... de ilyen idióták sajnos mindig lesznek. habár ez a bolt besötétítés. már rég észbe kellett volna kapni a döntéshozóknak. kíváncsi lennék milyen arányban raboltak ki az utóbbi évben dohányboltokat szemben más üzletekkel. van egy tippem...
A rablás beleolvad az emberölésbe, így lesz "sima" emberölésből előre kitervelten, nyereségvágyból(!) elkövetett emberölés. Mindkettő súlyosbító tényező.
Letöltendőt még nem kapott, csak előzetes letartóztatásban van, az nem ugyanaz.
10 évnél meg szerintem jóval többet fog kapni.
Ami meg a sötétítést illeti, már az elején érezhető volt, hogy nem jó ötlet. Egy ember halála kellett hozzá, hogy erre "odafönt" is felfigyeljenek, de sajnos ez így már nem több, mint porhintés, parasztvakítás, stb. Ennek felelőse nem lesz, de ettől az elsötétítéstől biztos kevesebb fiatal mondott le a cigiről... -.-
Kezdjük azzal, ami a legalapvetőbb probléma.
Hogy jut eszébe egy 20 éves, fiatal férfinek ilyesmi?
Olvastam már Kuruc.info-t és ott népszerűek az általad leírt frázisok.
De úgy látom, hogy tényleg nem tévedtem, valóban abból a brancsból való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!