Ha elmegyek külföldre akkor 90 nap a tartózkodási idő ha átmegyek másikba majd vissza akkor újraindul?
Figyelt kérdés
innen elmegyek másik országba majd onnan egy harmadikba és vissza a másodikba akkor újraindul a 90 nap bejelentési kötelezettség nélküli legális tartózkodás?2015. ápr. 17. 23:55
1/4 anonim válasza:
Miért menne bárki is másik országba?
2/4 A kérdező kommentje:
ezt remélem nem gondoltad komolyan.
2015. ápr. 18. 02:20
3/4 qqqxxx válasza:
ez az, amit sajnos en sem tudok pontosan, mert hallottam olyat is, h eleg atmenni a hataron, es onnantol ujbol 90 nap, de olyant is, h 90 nap eu-ban valo tartozkodas utan haza kell jonni 90 napra.....nem tudom melyik az igaz, de egyebkent mondjuk senki nem kerdezi, de persze van riziko is benne, mert ha vhogy kiderul, h pl. mar tobb ideje tartozkodsz x orszagba, akkor gondolom kitoloncolnak v ilyesmi az meg biztos nem olyan ekstra :)
4/4 A kérdező kommentje:
értem.hát azért gondolom nehéz lebukni.meg nem is érdekük ha nem csinálja valaki a bajt.
2015. ápr. 20. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!