Ha vettem egy gofri készítőt (sok pénzért), mer az hittem hogy jó, majd hazamentem, kipróbáltam és nem süt rendesen, akkor én visszakövetelhetem a pénzem?
Még 3 napon belül vagyok.
Sosem gondoltam, hogy egy gofri készítő lehet sz@r, de ez az...nem sűl meg rendesen, nem jön ki rendesen...
Elégedetlen vagyok azzal, ahogy működik.
Jogilag módomban áll követelni vissza a pénzem?
Köszi!
Na, felhívtam őket és azt mondták, hogy "persze, hozzam vissza és visszakapom a pénzt"...
De még nem merem elhinni.
MINDENKINEK NAGYON KÖSZI A SEGÍTSÉGET!!!!!!!
Pedig nyugodtan elhiheted. :)
Sokan nem tudják, hogy a vonatkozó jogszabályok alapján a személyesen vásárolt árucikket is vissza lehet vinni 8 napon belül, blokkal, és lehetőleg eredeti csomagolásban, és főleg sértetlen állapotban. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor a kereskedők kötelesek az árut visszavenni, és a vételárat pedig visszafizetni, ha a vevő úgy óhajtja. (Fel szokták ajánlani a levásárlást is, de azt nem tehetik kötelezővé. Ha a vevő a pénzt kéri vissza, akkor azt kell visszaadniuk.)
A Media Markt amúgy tisztességesen szokott eljárni ezen a területen, meg sok más nagy cég is. (Akik meg nem, ott hivatkozni kell a törvényre.)
Köszi :-)!
Össze-vissza kerestem a neten, de igazából csak a netes vásárlásra láttam ilyen törvényt.
De a lényeg...hogy tegnap este a Mediamarkt dolgozói kedvesen, komplikáció mentesen megszabadította a drága, de használhatatlan gofri sütőtől, pénzemet visszakaptam :-).
HURRÁ!!!
Köszi mindenkinek a lelki támogatást :-D!
Legyen szép napotok!
Köszi :-D!
hát még én :-D
Kérdező,milyen márkájú volt?megírhatod priviben is.Én sem vagyok megelégedve az enyémmel,15 percig is sül benne a gofri, és még akkor is nehezen tudom kiszedni.
viszont, ez egy olcsó,Orion,a t. ból....
te melyik receptet használod amúgy,ami mindig jól sikerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!