Egyik tanárom rendesen megmakacsolta magát, el akar lehetetleníteni. Hogyan léphetek fel jogilag ellene?
Lehet másnál vizsgázni, de azért a korábbi konfliktus sokat elárul... Nálunk azért bukott egy gyerek matekól kb 3x, mert úgy kezdett érvelni, hogy "Tanárnő, ne b@sszunk ki egymással..." Aki ennyire hülye, hogy nem látja a saját helyét az megérdemli szerintem.
Amúgy meg semmit sem ér, ha másnál vizsgázol, úgyis tudja az egész tanszék a sztorit... Ha hülyeséget csináltál, akkor talán a legegyszerűbb bocsánatot kérni. Én még nem láttam olyat, hogy egy tanár ok nélkül kiválaszt egy embert és csak őt nyüszteti. (pedig hidd el, láttam más sok mindent a műegyetemen...) A tapasztalataim alapján természetesen lehet keménykedni a jogaiddal, de ez nálunk eddig mindig visszaütött. Aki nagyon ugrál azt megjegyzik és jól megszívatják vizsgán. Ez ellen lehet lázadni és jól megütni a bokád, vagy bele lehet simulni a rendszerbe, betartani a játékszabályokat, akkor is ha teljes idiótaság. Megsúgom, hogy az utóbbival jóval könnyebb az előrejutás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!