Enzo ferrera kérdése:
Tudna segiteni valaki?
Figyelt kérdés
Vadlott vagyok egy bunteto ugyben( apam a felperes rongalasrol van szo) kulfoldre koltoztem a birosagnak megadtam az igazi cimem de rosszul irtak g helyett ch-t!!!! nem kaptam semmilyen idezest semmit kiadtak az europai korozest.3 ev 4 honapos ugy. Lehet ez miatt valami hatranyom?2015. ápr. 2. 21:03
11/12 anonim válasza:
Itt nincs sima ügy, nem jönnék magyar bíróság elém ha nincs hatalmuk fölöttem.
12/12 anonim válasza:
Apád legfeljebb sértettje lehet az ügynek, felperese nem, mert mint az előttem szóló is írta, büntető ügyben nincs felperes. A vádat az ügyészség emeli és képviseli. Amennyiben európai elfogatóparancsot adtak ki ellened, annak sokkörös itthoni előzménye kellett legyen, mert előbb minden ismert elérhetőséget ellenőriztetni kell és ha minden visszajelzés negatív, akkor jön az elfogatóparancs, mint legvégső eszköz. Azt nemigen értem, hogy magyarra fordított elfogatóparancsot mutattak neked, mert a magyar az eredeti nyelve az elfogatóparancsnak, és magyarról fordítanak idegen nyelvre. Az is fontos lenne, hogy te a bíróságnak magad adtad meg a külföldi elérhetőségedet, vagy másra bíztad és esetleg az írta el? Ugyanis ha először visszajön a küldemény azzal, hogy nem létezik a cím, vagy te nem vagy ott, mindig előveszik azt a bejelentést, amiről a címet kimásolták, és azzal összevetik. Ezt már csak azért is mindig megteszik, mert az európai elfogatóparancs kiadása elég macerás dolog, nincs bíró, aki ezzel bajlódna, ha lehet egyszerűbben is. Egyébként halkan megjegyzem, te is érdeklődhettél volna ennyi év alatt, ha egyszer tudtad, hogy eljárás van ellened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!