Tudna segiteni valaki?
Tehát téged köröznek a rendőrök? Basszus kérdező, neked börtönben lenne a helyed, és már 3 és fél éve keresnek! FIGYELEM! A KÉRDEZŐ EGY KÖRÖZÖTT SZEMÉLY!!!!
Kérdező, itt most add meg HELYESEN a jelenlegi lakcímed, hogy kimehessenek hozzád a rendőrök, vagy add fel magad! Csak rosszul jársz, ha húzod halasztod, egyszer úgyis elkapnak. Amúgy elég szépen viseled, hogy európa szerte köröznek.
engem is kőröztek 2 évig. Egyszer megállítottak a magyarok, és elengedtek, de fél órát telefonáltak. egyszer a németek kaptak el, ők lecsuktak, majd elengedtek.
panaszt tettem, azt írták vissza kérdezzem a bíróságot, de a bíróm nem válaszolt.
férgisztánia magyarok, diplomások csürha
Nem vagy korozott te gyopos *******!!!
Ez egy semmi egy nulla! Az osztrak rendoroknek elmondtam h mi a helyzet es azt mondtakh magyarorszagon meg 1985 van es azonnal elengedtek NEM ADNAK KI!!!!
FIGYELEM!!!!!!
A MASODIK KERDEZO EGY HATALMAS NAGY ********!!
Tanacsot kertem h mi a teendo ha megis akarok meg magyarorszagra menni nem pedig kioktatast egy ilyen gyengeelmejutol!
Először is.
Büntető ügyszakban nincs olyan, hogy felperes. Az polgári ügyszakban van.
Ha pedig akár rossz címre, akár rossz névre megy ki akárhová egy levél a bíróságról, akkor az visszamegy a bíróságra azzal a postai jelzéssel, hogy a személy, vagy a cím nem azonosítható. Olyankor újra kiadják, esetleg utána néznek, hogy mi lehetett a gond.
Ha valaki nincs meg, mert nem ismerik a tartózkodási helyét, először körözést adnak ki, ami azt jelenti, ha a hatóságok igazoltatás alá vonnak, akkor erről készítenek egy jelentést, hogy te hol tartózkodsz és azt megküldik a bíróságnak. Ilyenkor nem visznek el a rendőrök. Ha a körözés nem vezet eredményre, akkor elfogató parancsot bocsáthatnak ki, akkor viszont, ha elfognak, akkor bilincsbe vernek, őrizetbe tesznek és a bíró eldöntheti, hogy letartóztat-e vagy sem.
Viszont van olyan, hogy ha valakinél az elfogató parancs nem vezet eredményre, akkor az ügyész indítványozhatja, hogy az eljárást a vádlott távollétében folytassák le és akkor nincs ott vádlott, viszont az ítélet attól még megszületik. És ha az az ítélet jogerős lesz, akkor az elfogató parancsot is visszavonják.
Viszont igazából egy sz...ros rongálás miatt nem tudom, miért nem lehet elmenni a bírósági tárgyalásra. Nem fognak érte lecsukni.:)
És amúgy miért nem adod meg akkor a bíróság részére jól a címedet?
Meg azt sem értem, hogy honnan tudod, hogy g helyett ch-t írtak, ha te nem kaptad meg az idézést?:)
Eloszor is koszi a valaszt!:)
En jol adtam meg a cimem!! Ennek ellenere azt akarod mondani h valami titkarno nem tud helyesen irni akkor en vagyok a hibas mert nem kaptam meg az idezest?
Onnan tudom h g helyett ch val irtak mert jottek ertem a rendorok es mutattak a magyarra leforditott korozest. Erdekes ok megtalaltak.
Igy volt ahogy mondod itt biro ele allitottak es eldontottek h nem adnak ki.
Ez nem azt jelenti h nem kell hazamennem hanem hogy nem visznek hanem mehetek magamtol...
Azert nem mentem el a birosagra mert en nem is tudtam errol az egeszrol ameg az itteni rendorok elnem mondtak h mi a helyzet!
Ilyen piti dolog miatt kiadhatnak europai elfogatoparancsot?
Na de a lenyeg: ha most kituznek egy targyalast nem indulok hatranybol? Nem fogja azthinni a biro h bujkaltam?
Ha egy titkárnő nem ír helyesen, akkor neked nem is tudják kézbesíteni az idézést, vagy bármilyen bírósági iratot és az a visszajelentésen szerepel. És ilyenkor megnézik újra és kiadják. Amennyiben újra helytelenül adták ki, akkor nagy valószínűséggel a körözés során a bíróság részére küldött rendőri jelentésben volt elírva az az 1-2 betű.
És hidd el nekem, hogy téged nem köröztek. A körözés nem ezt jelenti! Ha téged elfogtak a rendőrök és őrizetbe vettek, akkor ellened elfogató parancs volt kibocsátva! Mert ha téged köröztek volna, akkor amikor téged igazoltattak a rendőrök, akkor pontosan megkérdezték volna a neved és címed és az alapján újra küldtek volna neked a bíróságról papírt a jó "betűkkel".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!