Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tulajdon elleni szabálysértésé...

Tulajdon elleni szabálysértésért mi lehet ebben az esetben a végeredmény?

Figyelt kérdés

Eladtam egy fényképezőgépet,tartozékival,használt de normál/ új állapotban. Semmi baja nem volt működött. 15990ft ért elpostáztam. Megkapta a vevő és mondta hogy nem működnek a gombok rajta. Erre feljelentett,valamint eljárás alá vontak. Bírósági közvetítőbe(mediáció) beleegyeztem. Nem akarok én pereskedni,mert ennyit nem ér az a kis gép,inkább kifizetem az árát neki aztán legyen vége minél hamarabb. Soha nem csináltam olyat amiből ilyen bajom lett volna,ezt is azért hirdettem meg mert csak porosodott.

Mire számitthatok kb?

23/L

2015. ápr. 1. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel semmire. Az ő szava a te szavad ellen.
2015. ápr. 1. 14:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendőrségen azt mondták hogy majd a bíróságon eldöntik. Van valami tapasztalatod vagy hallottál esetleg valamit hogy ez mennyi idő alatt szokott lezajlani?
2015. ápr. 1. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezért nem lesz semmi bajod a bíróságon.
2015. ápr. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!