Ha valakit megviccelek úgy, hogy mutatok neki valamit, és hozzá se érek, erre ő mondjuk egy szívrohamban meghal, akkor én felelősségre vonható vagyok, esetleg börtön is várhat rám?
"Arra is van esély, h elüt egy autó ma, és mégis kimegyek az utcára, erre is kb. ennyi esély van"
Na, ja, csak te szándékosan ártani akarsz, kockáztatva, hogy esetleg az életébe kerül, az más, mintha valakit véletlenül elüt egy autó. Érthető ez?
Ami neked vicc, az lehet a másiknak nem az.
Amúgy nem is a lelkiismerettől félsz hanem a jogi következményeitől?
Szerintem engem megölne a bűntudat.
Tudom jókat nevetni a poénokon, de azért valahol meg kell húzni a határt. Amikor a másiknak fájdalat okozunk (még ha nem érsz hozzá, akkor is te okozod) szerintem az már nem vicces.
Ha neked fájna és valaki röhögne rajtad neked hogy esne?
Ez pl. el tudom képzelni, hogy valakinél szívrohamot okozzon:
"Egy pillanatnyi ijedtség miért fájna? Igazából attól is szívrohamot kaphat vki, h hirtelen mögötte ráköszönök, ezután is legyen lelkiismeret-furdalásom, h nem zörögtem előtte nagyokat?"
Sarkítasz. Valakire a háta mögött ráköszönni nem ugyanaz, mint ami a linkelt videóban történik, hogy elmebeteg bohócruhás idióták kalapáccsal szétütik egy ájult embernek tűnő bábu fejét, vagy úthengerrel átmennek egy bábun.
Na látom, h vagy azt látják itt egyesek, amit akarnak, vagy nemtom, h mi van, de
1, a videót nem rémlik, h linkeltem volna
2, azt se tudja itt senki, h mi lett volna az, amit csinálni akartam, és én nem sarkítok, olyan szintű lett volna a poénom, mintha hirtelen feltűnök, és ráköszönök vkire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!