Ki a legjobb ügyvéd aki vissza tudná szerezni a pénzemet a questorból? Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 21:46
1/11 anonim válasza:
Orbán Viktorhoz, igaz már nem praktizál ügyvédként.
3/11 anonim válasza:
Ambrus Attila, igaz ő sem aktív már...
4/11 anonim válasza:
Talán dr. Lévai Anikó ügyvédhez.
6/11 anonim válasza:
Ügyvéd azt nem szerzi vissza... vagy marad vagyon az eljárás végén a számodra, vagy nem. Milyen jogviszonyból eredő követelésed van egyáltalán a Questorral szemben?
7/11 anonim válasza:
Buktad - megérdemelted. Amikor kamatozott űberkos voltál, most meg balek vagy. Ezt a természetes szelekció. Te szerényebb lettél én gazdagodtam. Köt jó.
8/11 anonim válasza:
7/7, én csak kiváncsiságból nézem a questoros kérdéseket, de ha ez nem irónia volt, akkor egy ritka mocskos ember lehetsz.
9/11 anonim válasza:
Tudtommal van egy iroda, aki több károsultat képvisel, 50 ezer a beugró.
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hadd kérdezzem meg, hogy amikor szerződésbe léptél a Questorral, akkor volt-e olyan kitétel, apró betű stb, ami arra utal, hogy a befektetésed kockázatos lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!