Ha egy hajléktalan kér tőled pénzt, te nem adsz neki mire ő leköp és káromkodik. Orrba vágnád? Orrbavághatnám egyáltalán? Ha nem, te mit tennél?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 19:15
11/16 anonim válasza:
benyomsz neki egyet majd elmész.testi sértés? nem ismer szóval sok sikert a megtaláláshoz és a bizonyításhoz.ennyi.
12/16 anonim válasza:
nem vágnám orrba, de szerintem mondanék pár csúnya szót.
remélem hogy nem történt meg az eset...
14/16 anonim válasza:
Májgeri minimum. Nem piszkolnám össze a kezem.
15/16 anonim válasza:
Velem már meg is esett. Kért tőlem pénzt kajára. Volt nálam valami többnapos kaja ami már kiszáradt de még ehető volt én is megettem volba. De mivel ilyen volt ezért könnyen megváltam tőle és odaadtam neki. Erre ő mondta hogy máskorra is kell pénz mert maskor is kell ennie. Mondtam hogy pénzt nen adok és masik kaját nen tudok adni nekem is kell. Erre földre dobta amit adtam neki es leköpött neg lezsidózott. Ez nem esett jól ezért jól széttapostam amit akartam neki adni, leköptem és mondtam hogy edd meg ezt most már finomabb. Erre meglökött erősen és mondta hogy menjek el mielőtt szól a többi csövinek. Mondtam hogy hadd jöjjenek biztosan nekik is ízlene a leköpött kaja. Megint leköpött én meg jól orrbanyomtam. Ez van ha kell én börtönbe is mennék de nem fogom hagyni hogy az akinek segíteni akartam még megtámad engem. Kérdeztem higy kell-e mentő de ő elszaladt én meg a földön lévő kaját kukába dobtam és sétáltam mintha mi se történt volna.
16/16 anonim válasza:
Engem a múltkor megcsókolt egy csöves :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!