Az exem elmebeteg. Mit tegyek? Meg vagyok rémülve.
Eléggé filmszerű a sztori, próbálom röviden:
Az exemmel néhány hétig voltunk csak együtt, mert kiderült, hogy illegális dolgokkal egészíti ki a keresetét....Amikor ez kiderült, otthagytam. Erre megpróbált megverni, az egyik barátom-fiú- szedte le rólam. Nyilván megmondtam neki, hogy soha többé ne keressen, letiltottam, töröltem a telómból, stb.
De, nálam maradt néhány cucca - pulóver, könyv. Nyilván nem akarok vele személyesen találkozni. (Félek is tőle, mivel egyszer már meg akart volna verni, meg amúgy sem akarom többé az életben sem látni) Ezért megkértem egy közös ismerőst, hogy vigye majd el neki, ő viszont beteg volt, és nem láttam őt sem 1 hónapja. Azóta viszont az exem fenyegetőzik, sms-ben, e-mail-ben írogat, hogy ha nem adom vissza a cuccait, akkor mi lesz (idejön a házunkba, feljelent, hogy elloptam tőle ezeket). Pedig nyilván eszemben sincs megtartani, de tényleg nem akarom látni. Most vasárnap az ismerős elviszi a cuccokat, de ez a fenyegetőzés azért durva. Mit tegyek? Milliószor elmondtam neki, hogy nem akarom megtartani a dolgait, visszakapja, és hogy többé ne keressen.
Megmondtam neki, hogy az illegális dolgai miatt feljelentem, akkor mindenki el fogja ezt hinni, hiszem már van is egy felfüggesztettje emiatt az ügy miatt, plusz elterelésre is jár.
Szerintetek? Megrémít ez az egész.
Az alábbiak a kedves ex-től jöttek, semmit a világon nem változtattam rajta, csak a csúnya szavakat kicsillagoztam, mivel kimoderálják.
Ezek után meg lehet érteni, hogy miért nem vagyok hajlandó vele kettesben találkozni?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!