Örökléssel kapcsolatban segítség?
Elöször is neki nem jár semmi az ápolásért, ha nincs róla szerzödés.
Másodszor az örökségböl nem adhat el semmit, ehhez nincs joga.
HArmadszor bírósághoz kell fordulni, hogy vegyenek fel leltárt a hagyatékról.
Köszönöm a segítséget!
Felhívott minket, hogy elfogadjuk-e a havi 150-et, mert akkor megy az üghyvédhez és ő lesz a tanu..?? Nem is értem, miben lesz tanu? Alapból, ha ő akar pénzt, akkor nem tanu, én legalábbis így gondolom. "Ügyvéde" szerint kérhet pénzt, mert jár Neki?? Úgy gondolom olyasmi papírt akar az ügyvéddel iratni, hogy közösen megegyezünk havi 150-ben, de akkor sem értem, hogy miben lesz tanu, hiszen szerintem azok mi lennénk..? Utólag tud ügyvéddel ilyet gyártatni? Mert Ő azt mondta, hogy a rokont nem akarta ezzel idegesíteni.. Holott nyílván nem a semmiből élt 8 hónapig:(
Áz ügyvéd nem csinálhat ilyen papírt, mert az okirathamisítás lenne, ami több évi börtönt jelentene meg az ügyvédi engedély megszüntetését.
Semmit ne irjatok alá, hanem jelenetsétek be, hogy az illetö széthordja az örökséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!