Megszünteti e az önkormányzat a segélyemet?
Figyelt kérdés
Megszünteti e az önkormányzat a segélyt? 22800 Forint segélytkapok havonta, amelyért évente 30 napot kell ledolgozni. Ha nem lesz meg a ledolgozott 30 napom, erre az időszakra, akkor abban az esetben is megszüntetik a segélyt, ha beteg lettem és ezen gyógyszereket kell szednem: Frontin, illetve Olanzapine?2015. márc. 12. 00:25
1/5 anonim válasza:
HA orvos igazolja,hogy munkaképtelen vagy,akkor az önkormányzat DÖNTHET(HA AKAR!!!!) úgy,hogy méltányosságból adja.
2/5 Sándor G válasza:
Nem a 30 ledolgozott nap a lényeg, hanem az hogy mennyire vagy beteg, ill.hogyan itélik meg a betegségedet,
Egyébként Márc.1.től nem az ökitől kapod a pénzt, f.h.t.-t, hanem a járási hivatal hatósági osztálya fogja megállapítani, és ök utalják folyamatosan,majd.
3/5 anonim válasza:
öNkormányzat megszünteti az otthonülő segélyben dúskálókat, helyette közmunka van 2X annyiért. 47 ezerből meg lehet élni, marad 3 ezer, el se tudod költeni. Ha beteg vagy & a doki igazolja hogy lerokkantál, kapsz 22 ezret, ha még jobban beteg vagy mész a tepsibe.
4/5 anonim válasza:
Hát megnézve ezeket a gyógyszereket... az egyik nyugtató, a másik meg kb minden dilire jó a leírás alapján. Orvossal konzultálj ez esetben.
Amúgy nagyon remélem, hogy ha nem egy vicsorgó félőrült vagy, akkor azért elküld arra az évi kemény 30 napra. Egy kisdiák többet dolgozik ennél.
5/5 anonim válasza:
Én is Olanzapine-t szedek (20 mg), Rivotrilt és Mirtazapine-t, ptsd, borderline személyiségzavar, bipoláris depresszió, pánikzavar, bulímia+anorexiára. Nem tudok dolgozni, nem vesznek fel sehová, hiába pályázom, én is kapom a segélyt, de még közmunkára se hívnak be, viszont járok önkéntes munkára. Te is elmehetnél 30 nap önkéntes munkára, és akkor kapnád tovább a segélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!