Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kérjem a nyilvános ülést a...

Kérjem a nyilvános ülést a tanácsülés helyett?

Figyelt kérdés

Az elsőfokú bíróság közmunkára és pénzbüntetésre ítélt de nem tartom (tényleg nem tartom!) jogosnak, mert valójában annyi volt, hogy bkv ellenőrök jöttek nekem azzal, hogy hamis a bérletem, mire kiderült, hogy nem hamis, valamit ugye mondani kellett a rendőrnek, azt hazudták, hogy verekedtem.

Az elsőfokú bíróság elítélt, de fellebbeztem, és nemrég kaptam egy levelet, hogy tanácsülésen bírálják el.

Bízzak az emberi józanságban, vagy ezeknél ne?

Elképzelhető, hogy a nyilvános ülés kérése miatt "megharagudnak" és inkább elutasítják majd a fellebbezésemet, vagy úgy több esélyem lesz?

2015. márc. 9. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:

még mindig itt tartasz?

a tárgyalás nyilvános, ha a bíró másképp nem rendelkezik (a "szereplők" kérésére, vagy egyéb jogszabály miatt)

2015. márc. 9. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs tanúd akkor hiába csinálsz bármit.
2015. márc. 9. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Volt tanúm de az ellenőrök elkergették. Volt biztonsági kamera is de furcsa módon a nyomozó hatóságok nem kérték ki a felvételeket, pedig indítványoztam még a nyomozati szakaszban. Hát?.

Mi az, hogy még mindig itt tartok. Mondom tanácsülést akarnak tartani.

És nem fogok 400 órát dolgozni egy hazugság miatt. Ha más nem, ez lesz az ok arra, hogy nyugatra költözzek.

2015. márc. 9. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor költözz nyugatra.
2015. márc. 9. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ideje lenne már. De akkor javaslom rögtön Brazíliát, mert az EU-ból kiadnak.
2015. márc. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!