Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek, ha legközelebb...

Mit tegyek, ha legközelebb külföldi számról kapok hívást a mobilomon?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ma délután erről a számról kaptam hívást +442033188708. Felvettem, mert tudni akartam, hogy ki keres. Egy pasi vette fel, aki kérdezte, hogy tudok-e angolul. Aztán olyan gyorsan beszélt, hogy alig értettem mit mond? nem gépi hang volt. Szerintetek ez átverés, ha igen megnövekszik-e emiatt a telefonszámlám? Ha valakivel történt már hasonló dolog és el tudná nekem mesélni a tapasztalatait, azt nagyon megköszönném. Üdv.
2015. márc. 4. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
# 10- inkább hiszek mint +lepetés érjen! Gondolom nem baj ha óvatos az ember? ;) Ismered: az okos ember a más kárából tanul...?
2015. márc. 5. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
De a belegondolás és utánanézés elkerülése nem okosság. Ez a logika vezet a mindenféle ezotériás marhasághoz, meg pl a mostani amerikai (és egyéb helyeken is teret nyerő...) oltásellenességhez, mert olvasnak neten valami hülyeséget, nem néznek utána, sőt, nem is gondolnak bele, hanem mindenféle kritika nélkül elhisznek mindent...
2015. márc. 5. 13:15
 13/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
92%

" Ismered: az okos ember a más kárából tanul...?"

Igen. Csak amikor valaki abból akar tanulni, ahol nincs kár, azt nem nevezem okos embernek. Inkább az egy bolond százat csinál tipikus esete forog fenn.

2015. márc. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!