Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek, ha legközelebb...

Mit tegyek, ha legközelebb külföldi számról kapok hívást a mobilomon?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ma délután erről a számról kaptam hívást +442033188708. Felvettem, mert tudni akartam, hogy ki keres. Egy pasi vette fel, aki kérdezte, hogy tudok-e angolul. Aztán olyan gyorsan beszélt, hogy alig értettem mit mond? nem gépi hang volt. Szerintetek ez átverés, ha igen megnövekszik-e emiatt a telefonszámlám? Ha valakivel történt már hasonló dolog és el tudná nekem mesélni a tapasztalatait, azt nagyon megköszönném. Üdv.
2015. márc. 4. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2015. márc. 4. 17:40
 2/13 anonim ***** válasza:
8%
Soha ne vedd fel! Nagyon sokat hallani-olvasni, kemény átverések, és kemény tarifád lesz-lehet! Én nem vettem felírjon sms-t...Érdemes +fogadni!
2015. márc. 4. 17:55
 3/13 tetro ***** válasza:

17.55

sokat hallani miről? nem tudok olyan tarifacsomagról Magyarországon, ami a hívás fogadás után bármit számlázna. De kérlek javíts ki, ha tévednék.

Amúgy a megnövekszik ige nagyon tetszik a kérdésben.

2015. márc. 4. 17:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Konkrét válaszokat várok azzal kapcsolatban, hogy kell-e nekem több ezer ft-ot fizetni vagy nem.
2015. márc. 4. 17:58
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha nem vársz külföldről hívást (munka vagy bármi miatt), akkor ne vedd fel, valószínűleg lehúzás lesz.

Valószínűleg több lesz a telefonszámlád, mert külföldre drága a hívás (ha ők hívnak, akkor is kell perkálni a fogadófélnek is).

2015. márc. 4. 18:03
 6/13 tetro ***** válasza:

17.58

kérlek olvasd el a válaszomat. alapszintű szövegértési képességgel választ kapsz belőle a kérdésedre.

2015. márc. 4. 18:04
 7/13 tetro ***** válasza:

18.03

az egy igen nagy butaság amit írsz.

2015. márc. 4. 18:05
 8/13 anonim ***** válasza:
#1 vagyok-ugy látom érthetetlen voltam. Ti nem hallottatok olyanról, amit írtam? Akkor leírom érthetőbben a másik gondolat menetemet-Két fiam él két külföldi országban. Soha nem veszem fel amíg +nem győződöm a szám helyességéről! AZ egyik 43 a másik 49 el kezdődik! Igen ha nem szerepel a telom címjegyzékében akkor természetesen nem veszem fel, mert magasabb számlázás...Remélem-bizom benne sikerült érthetőbb lennem. :)
2015. márc. 4. 19:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy felveszed, NEM TÖRTÉNIK SEMMI. Amíg te magyar számmal Magyarországon vagy, bármelyek országból is hívnak, neked nem kell érte fizetni. Neked akkor kell fizetni, ha magyar számmal külföldön vagy - ekkor roaming díjat kell fizetni a külföldi hívás után.

Ez egy hoax, egyébként:

[link]

[link]

2015. márc. 5. 07:17
 10/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
Még mindig van, aki hisz az olyan legendákban, hogy soktízezres telefonszámlája volt valakinek, aki FOGADOTT egy hívást külföldi számról... Többször cáfolták már, lásd a linkelt cikkeket. Valahogy az értelmes dolgok nem szoktak megmaradni az emberekben. Ők olvasgathatnának még egy kis facebookot, hátha nyernek az Eriscssontól(!) T18-as laptopot(!) :) Biorobotok...
2015. márc. 5. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!