Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek? Zsarolnak.

Mit tegyek? Zsarolnak.

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek véletlenül, nem jó fájlt küldtem el. Aki most zsarolni kezdett vele, hogy találkozzak vele, és legyen egy aktus köztünk, és kitörli. Ő ezt alkunak nevezi, de szerintem ez inkább zsarolás. Mielőtt meg jönnének, az olyanok hogy minek küldtem el a fájlt, kiemelem TÉNYLEG VÉLETLEN VOLT. Remélem normális válaszokat, kapok. Előre is köszönöm.

2015. febr. 23. 17:20
 1/5 Marika827 válasza:
Én semmiképp nem engednék a zsarolásnak,nem tudhatjuk mi volt abban a fájlban,de gondolom nem olyan életbevágoan fontos dolog,ami miatt zsarolás által kellene egy aktust kikényszeritenie valakinek tőled .Vagy simán tagadd le a vádakat :)
2015. febr. 23. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Te meg zsarold meg, hogy feljelented. Ez bűncselekmény, a rendőrök rákapnának. Sérti a személyiségi jogaidat.
2015. febr. 23. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Pontosan mivel zsarol? Mit fog csinalni? Feltetelezem, meztelen kepet kuldtel vagy ilyesmi.

Ne engedj a zsarolasnak semmi esetre sem. Meg fog zsarolni ujra es ujra es ez sem garancia, h nem valtja be a fenyegetest.

2015. febr. 23. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindent dokumentálni, felvenni, rögzíteni, elmenteni, hogy világosan bizonyítható legyen a zsarolása. Ugye eddig is ezt tetted?
2015. febr. 23. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Rögzíts a zsarolást, majd tájékoztasd az elkövetőt, hogy feljelented érte. Ha 18 alatt vagy, még pedofil tartalom birtoklásáért is elítélik. Ez reméljük, elég lesz.
2015. febr. 24. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!