Mit tegyek? Zsarolnak.
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek véletlenül, nem jó fájlt küldtem el. Aki most zsarolni kezdett vele, hogy találkozzak vele, és legyen egy aktus köztünk, és kitörli. Ő ezt alkunak nevezi, de szerintem ez inkább zsarolás. Mielőtt meg jönnének, az olyanok hogy minek küldtem el a fájlt, kiemelem TÉNYLEG VÉLETLEN VOLT. Remélem normális válaszokat, kapok. Előre is köszönöm.2015. febr. 23. 17:20
1/5 Marika827 válasza:
Én semmiképp nem engednék a zsarolásnak,nem tudhatjuk mi volt abban a fájlban,de gondolom nem olyan életbevágoan fontos dolog,ami miatt zsarolás által kellene egy aktust kikényszeritenie valakinek tőled .Vagy simán tagadd le a vádakat :)
2/5 anonim válasza:
Te meg zsarold meg, hogy feljelented. Ez bűncselekmény, a rendőrök rákapnának. Sérti a személyiségi jogaidat.
3/5 anonim válasza:
Pontosan mivel zsarol? Mit fog csinalni? Feltetelezem, meztelen kepet kuldtel vagy ilyesmi.
Ne engedj a zsarolasnak semmi esetre sem. Meg fog zsarolni ujra es ujra es ez sem garancia, h nem valtja be a fenyegetest.
4/5 anonim válasza:
Mindent dokumentálni, felvenni, rögzíteni, elmenteni, hogy világosan bizonyítható legyen a zsarolása. Ugye eddig is ezt tetted?
5/5 anonim válasza:
Rögzíts a zsarolást, majd tájékoztasd az elkövetőt, hogy feljelented érte. Ha 18 alatt vagy, még pedofil tartalom birtoklásáért is elítélik. Ez reméljük, elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!