Vagy két éve az orvosom aki jóba volt anyámmal csináltatott egy drogtesztet rajtam anélkül hogy nekem mondta volna és megosztotta anyámmal. Én már 20 fölött voltam. Utólagosan pereskedhetek?
Nem annyira, ugyanis a primkó-pálmát Andrea vitte ezzel:
"Én személy szerint agyonütném a fiaimat,sőt ha kell még le is fizetném a dokit csak hogy tudjam drog-ozik a fiam vagy nem!A végsökig elmennénk!!!!!!"
Egy normális anya rákérdez, egy normális gyerek pedig őszintén válaszol.
Kivéve ha az anya meg van félemlítve a sok faszsággal, amit a drogokról a fejébe tömtek. Mert akkor a gyerek látja rajta, hogy az anyja hisztériás rohamot kapna a hírtől és naná mindent letagadna.
Egy normális anya rákérdez, egy normális gyerek pedig őszintén válaszol.
Na persze álmodik a nyomor.
Egy jó anya észreveszi a jeleket és megpróbál segíteni beszélni a fiával, ha nem megy segítséget kér. ezt tette ennek a gyereknek az anyja is. Csak épülne nem a helyes utat választotta. Olyan segítséget kért amivel elásta magát a fia előtt. Pedig ezekben az esetekben a legfontosabb a bizalom.
De nem ez volt a kérdés
ÉN továbbra is állítom nem pereskedhetsz. Minek egyébként meg 2 év után.
NA ez érdekes lesz :) Kíváncsi vagyok mivel fogod bizonyítani ezeket:
1. A tesztet a tudtod, beleegyezésed nélkül csinálta meg az orvos.
2. Az eredményt a hátad mögöt osztotta meg mással az orvos miközben te már nagykorú voltál.
3. A teszt eredménye miatt költöztél, az eredmény anyagilag okozott neked kárt.
4. Ha így volt, mi is volt az eredmény?És ha ebben az időben te már nagykorú voltál akkor egyuttal mint nagykorú felelhetnél is érte.
Remélem érted a folyamatot, ezen változtani már nem tudsz de bajt csak magadnak okozhatsz mert nehéz ám bizonyítani hogy te nem tudtál róla, majd hirtelen mégis tudtál hiszen ezért kellett költöznöd de közben még tiszta is voltál mint egy hó, akkor meg miért basztak ki otthonról?Ha nem ezért mert ugye te tiszta voltál akkor meg miről beszélünk? :D Te elhiszed ezt?Mert egyetlen más ember sem fogja.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!