A tanár kiadhatja a szülő mobilszámát az engedélye nélkül?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 09:12
1/11 anonim válasza:
Szerinted? :)
Mindenki csak a saját mobilszámát adhatja ki, semmi mást, hacsak a szám tulajdonosa hozzá nem járult.
2/11 anonim válasza:
Nem hinném,etikátlan lenne....
3/11 anonim válasza:
1és 2!
ha tanárok lennétek, ezt mondanátok a gyereknek is az iskolában, aki elvesztette a mobilját és fel akarja hívni az anyukáját vki mobiljáról, hogy bocsi nem adom ki más számát?
vagy ez más?!
5/11 anonim válasza:
2. vagyok,ha tanár lennék sem adnám ki,felhívnám a saját mobilomró....
Engem már hívott a tanító néni,nem is egyszer....
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én úgy értettem, hogy odaadhatja-e a mobilszámomat egy másik szülőnek az engedélyem és megkérdezésem nélkül? Mert ezt tette.
2010. febr. 12. 10:48
7/11 anonim válasza:
nem, nem adhatja oda, csak ha előtte felhív téged és megkérdezi, hogy megadhatja e xy-nak a számod
8/11 anonim válasza:
A 2. válaszoló vagyok aki most 35%-on áll.
csak ismételni tudom magam:Nem hinném,az etikátlan lenne....
9/11 anonim válasza:
Azért adom meg neki a számom, hogy ha NEKI van bármi kérdése, észrevétele, akkor hívjon fel és megbeszéljük. Ne legyen már tudakozó!
10/11 anonim válasza:
Nekünk a lányom osztályában minden szülőnek meg van a mobilszáma(önkéntesen adta meg,az e-mail cimével együtt,mindenkinek),amit év elején az első szülőin egyeztetünk.De mondjuk,ha "csak"a tanárnak adtam volna meg,az nem tetszene,ha tovább adná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!