Rövid távú fogházbüntetést kaptam,50 napot. Bevonuláskor pontosan mit is vihetek magammal, és hogy mi az amit feltétlen vigyek magammal, mert nagy hasznát fogom venni? Kérem, csak olyanok írjanak, akik valóban segítő szándékkal teszik!
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 07:13
1/8 anonim válasza:
Ugyanazt vihetsz magaddal, mint amit a hosszabb időt benn töltő emberek is.
A behívó végzésben pontosan le lesz írva minden, illetve a büntetés-végrehajtásról szóló törvényerejű rendeletet is érdemes lenne olvasgatnod.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
vesztegetőpénzt, kaját, xanaxot nyugtatót
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat,de én egy picikét konkrétabb dolgokra gondoltam,mint például könyvek,fényképek,műanyagpohár,író eszközök,étel,stb...és ezek mennyisége!
2015. febr. 11. 04:19
5/8 anonim válasza:
Senki nem fogja helyetted megcsinálni a házi feladatodat. Nézz utána szépen magadtól. A forrást megkaptad hozzá.
Vagy talán nem tudsz olvasni?
6/8 anonim válasza:
50 nap semmiség.
én a helyedben azon filkóznék, mit kezdesz utána. Munkahely és jövedelem kell. Nyilván elveszted az eddigi tevékenységed és kell új helyette.
mit csináltál?
7/8 anonim válasza:
Ezen a blogon találsz pár hasznos infót:
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!