Az rasszizmus lenne, ha az európai országok arra bíztatnák a cigányokat, hogy a zsidókhoz hasonlóan térjenek vissza őshazájukba, Indiába?
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 16:38
1/14 anonim válasza:
"térjenek vissza őshazájukba, Indiába?"
A cigányok nem indiaiak, hanem arabok.
3/14 anonim válasza:
Az "arab cigányok" is Indiából származnak.
4/14 anonim válasza:
Nem kötekedésből mondom, de a magyarok számára sértő lenne, ha azt mondanám, menjenek haza kazárijába (ma Kazahsztán) vagy az Uralba?
5/14 anonim válasza:
A magyar egy gyűjtő fogalom (pl.: kunok, jászok..) Szóval olyan, hogy hun ma már nem állja meg a helyét kedves indiai barátom. :)
6/14 anonim válasza:
A cigányok már 500 éve itt élnek. Te meddig tudod visszavezetni a családfádat kedves indiaizó te magad sem tudod honnan jöttél barátom?
7/14 anonim válasza:
Amúgy az az érdekes, hogy sok cigány hülyeségnek tartja a felvetést, hogy ők Indiából származnak. Amikor közmunkát végeztem, többször is szóba került ez roma kollégákkal. Kérdeztem, ha nem onnan vannak, akkor hogy lehet ilyen hasonló a cigány és a hindi nyelv? Mellédumáltak, terelték a témát.
8/14 anonim válasza:
#7:Amiket nekem mondtak erről a cigány "ismerőseim" mind azt mondta, hogy Olaszország v. Spanyolország. Na persze, ez csak álom marad nekik.. :D
9/14 anonim válasza:
hát ha egy ország saját állampolgárait kérné akkor igen de ha nem állampolgárok akkor nem
10/14 anonim válasza:
A cigányokat nem lehet tudni h biztosan honnan jöttek...sok fajta cigány van(igen egy cigány lehet akar hófehérke is :o)
Am a magyarokat se lehet tudni BIZTOSAN ha egy kicsit utána néz az ember:)
Valaki meg nagyon jól írta:D vezessük vissz mind:D voltak itt soká ig a törökök ...hmmm nagy esély van rá h talán benned is van ,mert ugye a nők elég kiszolgáltatottak voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!