Szerintetek hasznos lenne egy torveny ami betiltana a tomegkozlekedesi eszkozon, buszmegallokban, zebraknal! Valo "nyaladzast? " (cuppogtatast, csokolozast)
Tehát nemlehet megszabni és időkorlátot szabni a száj-száj dolognak! SAJNOS!
Ha ezek után 2 csaj vagy2 bueréns nyalja magát, egésznam tehetik!
jajjajja!
Ezért csináljak családot, hogy a kislányom kisfium megrontsa egyilyesmi kretén?
Tiltsuk be a tömegközlekedést, a zebrák felfestését!
Meg is oldódott a probléma, közben sok megtakarítást eredményez.
Ha bevezetésre kerül ez:
még haszna is lesz az államnak!
.
Tiltsuk be azt, hogy az állam bármit betilthasson!
A kérdező legalább tisztelhetné a hazáját, az anyanyelvét, a többi olvasót...illene ékezettel leírni a barom kérdését.
...mert aki volt szerelmes, de nagyon, és emlékezni mer, az tudja, hogy tökmindegy hol cserél nyálat a versenyző..
amikor dühöng a tesztoszteron, akkor édesmindegy hol nyáladzol te szerencsétlen..
Én jobban tudom.
Már régóta mondom, hogy a tömegközlekedési eszközökön, buszmegállókban és a zebrákon pislogókat le kell terrormészárolni. Sajnos eddig senki nem hallgatott rám, de végre barátra leltem személyedben.
A pislogók elragadják gyermekeinket és tönkreteszik falvainkat. Minél előbb veszniük kell.
És mi lenne akkor, ha mondjuk elfordítanád a fejedet, ha ennyire zavar?
De most őszintén, mi bajod van azzal, hogy egy nő és egy férfi szereti egymást? Homoszexuális vagy?
Azért érdekes egy világ ez. Akkora a szabadság, hogy nagyon, melegfelvonulás, minden elképzelhető és elképzelhetetlen elhajlást, kisebbséget tolerálunk, de minden nap akad valaki, aki valami teljesen emberi dolgot be akar tiltani.
És hol lesz a határ? Mi számít "nyáladzásnak" és mi nem? Egy puszit adhat a férj a feleségének/gyerekének/anyjának ha elbúcsúznak a megállóban? Ez kulturáltság kérdése, ezt hozza magával az ember, mint más viselkedési mintákat, mint pl. fingani sem illik a buszon. Tényleg, azt is be kellene tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!