Ebben az esetben elfogadták volna a rendőrök a "túlzásom"?
A kapum előtt egy sövény van és rendszeresen idejárnak szarni,hugyozni, én meg szagolhatom az eredményt, elegem is van belőle, de a bokor kell csak ezt hosszú lenne kifejteni, de kell, nem vágom ki.
Tegnap este ahogy beléptem a bokor mögé láttam amint egy férfi éppen nagy dolgát végzi.
Döbbenten álltam és mondtam,hogy na most takarítsa is el, de nem akarta én pedig megfenyegettem,hogy rendőr fogok hívni azzal,hogy a bokorban bujkál és mutogatja a nemi szervét.
Ettől kicsit megijedt és neki látott az eltakarításnak, úgy nagyjából eleget is tett a felszólításomnak, így ennyiben hagytam, de ha nem tette volna én tényleg kihívom a rendőröket azzal,hogy egy férfi van a bokrom mögött letolt gatyával, aztán "jaj hát utólag vettem észre,hogy idetojt" de akkor is lényegében meztelenkedett és én meg naivan gondolhattam,hogy ez egy szatír, erre meg csak hamarabb ugranak a rendőrök, mint arra,hogy bocs, valaki itt végzi a dolgát a házam előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!