Beköltöztek a házamba illegálisan, mit tudok tenni?
Nem tudom mit tegyek mert olvastam olyat is hogyha odamegyek mint tulaj akkor is engem visz el a rendőr mert a bentlévőnek nagyobb a joga. Mondtam nekik hogy maradhatnak is akár ha lakbért fizetnek, de nem hajlandóak semmire.
Ilyenkor mik a jogaim?
Kihajíttatod a rendőrséggel, hiszen illegálisan vannak ott, nincs érvényes bérleti szerződésük.
Akkor kellene félned, ha kiadtad volna nekik az ingatlant, nyugodtan dobasd ki őket a rendőrséggel.
Az amit az 1. ír.
KIVÉVE ha a kedves család C-tipusú állampolgárok, ebben az esetben az a ház nekik KIJÁR!
Ha még ki is paterolja a rendőrség őket, az biztos, hogy betörik még aznap este az ablakodat, és nagyvalószínűséggel leszúrnak majd egy este, ordítozás és fenyegetőzés minden éjjel, kell ez neked?
Inkább mondj le a házról és költözz el az országból, ha ez a helyzet. Ha nem C tipusú viszont, akkor nincs gond, rendőrség kiviszi őket és elvan rendezve.
"hogyha odamegyek mint tulaj akkor is engem visz el a rendőr mert a bentlévőnek nagyobb a joga."
Ilyen hülyeséget még nem hallottam
Az illegális lakásfoglalót nem illeti meg ugyanúgy a bentmaradás joga mint a szerződéseset?
Mert sokan abszolút nem kötnek szerződést, még se tudják kidobni a bérlőt ha baj van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!