Vegyek paprikasprayt a barátnőmnek illegálisan?
Figyelt kérdés
Magyarországon már csak egy gyengített könnygázspray kapható, egyfajta pajzs5000, nem bízom benne, ha nem hat, mivel felidegesítí vele a támadót, meg is ölhetik, ahelyett, hogy életet ment, és már a táskában hordástól fura szaga lett, valahol ereszthetett nagyon enyhén.
Arra gondoltam, hogy beszerzek egy ilyet:
Ez amerikában az egyik legerősebb és legjobb spray.
Ennek használata magyarországon illegális, de egy lányt csak nem büntet meg miatta a rendőr 1.
2. inkább büntessék meg miatta, minthogy megerőszakolják, vagy megöljék ha egyedül van este. (ritkán van ilyen)
Megvegyük?
2013. okt. 5. 21:49
2/11 A kérdező kommentje:
Nem merem erre bízni a barátnőm életét/ becsületét.
2013. okt. 5. 21:50
3/11 A kérdező kommentje:
Fórumokon is azt írják, hogy a legrosszabb.
2013. okt. 5. 21:52
5/11 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz. Megveszem! Szánalmas, hogy magyarországon kiemelkedően gyenge a közbiztonság, mégis megtiltják az erős sprayk birtoklását..
2013. okt. 5. 22:10
6/11 anonim válasza:
Vegyed,én is vettem az enyémnek ko peppert. Jó cucc még nőknek a guardian angel,keress rá,telóról most nem tudom linkelni.
7/11 A kérdező kommentje:
Jonak tunik, nem lehet kiutni a kezebol.
2013. okt. 5. 22:56
8/11 anonim válasza:
Lószart! Van két változat, ami jó és lehet kapni: Az egyik ilyen piros és fekete a teteje, a másik meg valami parfümhöz hasonlít. Burtál paprika spray. Előbbivel csak annyi a gong, hogy a törvényben vagy 40ml van meghatározva ez meg 40grammnál több, vagy fordítva... (csak a rendőrök talán összekeverhetik...)
9/11 anonim válasza:
Egyébként jobb neki nem a táskában tartani, mert ha mire elővenné, már késő... mondjad meg neki, hogy a zsebében tartsa!
10/11 anonim válasza:
Ja... és van szavatosság is, meg effélék... és ezért is fegyverboltban vegyed! Ott adnak felvilágosítást is (valamifélét). Nehogy a piacon az obégatósaktól vegyed, akik úgy árulják, mint mások a dinnyét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!