Mosonyi Eszter kérdése:
Barátnőmnek szeretnék fület szúrni. Mivel tudom elzsibbasztani a fülét?
Figyelt kérdés
szóval steril tűm már van, de mivel tudnám neki elzsibbasztani a fülét, hogy szinte semmit se érezzen ?2013. szept. 26. 20:18
1/8 anonim válasza:
nem szokták érzésteleníteni a fület szúrásnál
kibírja
2/8 A kérdező kommentje:
hogy őszinte legyek, én magamnak csináltam, majd besz*rtam, de kibírtam :D de azért nem akarom hogy neki fájjon valamennyire is :/
2013. szept. 26. 20:24
3/8 anonim válasza:
hát ahogy elolvastam, először az jutott eszembe, hogy "bszd fültövön, hogy ledőljön a székről":D
nodenemízléstelenkedünk!
szóval ja, nem szokták érzésteleníteni... de ha nagyon akarod, akkor fújd be ilyen mebucain sprayvel a tűt... a barátnőd elhiszi, hogy nem fogja érezni, jó gyorsan ledöföd, osztán sikítozhat, már benne van:D
Te fbon a szekszárdi vagy, vagy a "bogyóó"? esetleg a babás profilképű?:D
4/8 A kérdező kommentje:
ohh köszi :DD am bogyóó :P
2013. szept. 27. 22:37
5/8 anonim válasza:
akkor cuki vagy, csak ne haszálj rúzst, mert nélküle mégszebb:)
6/8 anonim válasza:
Már lehet nem aktuális, de max jéggel tudod kicsit elzsibbasztani neki, de nem sokat ér szerintem.
7/8 A kérdező kommentje:
hát ő izé. köszi :) jelölj be vagy írj rám, hogy tudjam ki vagy :*
2013. okt. 24. 20:21
8/8 anonim válasza:
még meglátom:D hány éves vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!