Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek a sorkatonaság...

Szerintetek a sorkatonaság vagy a börtön rosszabb? Melyik viseli meg jobban az embert lelkileg?

Figyelt kérdés
Vegyük úgy,hogy kb fél évet húz le a delikvens mindkét helyen.

2015. jan. 21. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A spártaiak nem sokra vitték, bár a melegeknek biztos örömöt szerzett.
2015. febr. 1. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért a börtön alatt gondolom nem mindegy, hogy szabálysértési elzárást, vagy fegyházat értünk... Utóbbiba nem ok nélkül kerülsz, az előbbin én eddig három napot töltöttem, és bár a katonaságról nincsenek információim, azt a három(Sőt valójában csak kettő.)napot én konkrétan két Tesco árufeltöltős műszakra sem cseréltem volna el semmiképp, semmi durva nem volt, és még magasabb árfolyamon is váltottam ki vele a pénzbírságot, mint amit kerestem volna segédmunkával. Annyi, hogy az őrök bunkók, és folyamatosan megalázó hangnemben beszélnek, de ez a Tescoban is így van a csoportvezetővel, nem kell vele foglalkozni.
2015. febr. 1. 20:27
 13/13 lcps válasza:

Legyel ember, allj ki velemenyed es igazad mellett, legyel tolerans, es az adott problemat kezeld. Ne adj tanacsokat mert azzal magadat fenyezed.

Mindig lesz aki provokal, ne menekulj.

De ez ervenyes egy munkahelyen, kocsmaban, es minden csoportban.

A fo kulonbseg, hogy a bortonbol csak a buntetes vegen tavozol.

2015. febr. 2. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!