Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az Igazságügyi Szolgálat...

Az Igazságügyi Szolgálat által ingyen az ügyfélnek rendelt ügyvéd mennyit markol egy ügyért (polg. Peres eljárásban)?

Figyelt kérdés

Én úgy veszem észre, hogy nagyon keveset, mert mindegyik igyekszik kihúzni magát az ügyből, a másik része is minimálisra csökkenteni a befektetett energiát (pl. tök ..arul megírni egy keresetet, hogy aztán a bíróság visszadobja és stb, egyéb kedves húzások). Úgyhogy az eddigi tapasztalataim elég borzalmasak. Pedig azt hittem, hogy ez legalább egy fix lóvé nekik.

Valaki tudja az összeget? Vagy esetleg valami tarifatáblázatot, ami alapján dolgoznak (pl "1 óra jogi tanácsadás")?

2015. jan. 21. 19:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Üdvözletem!

Az Igazságügyi Hivatal által biztosított „ingyenes” ügyvédekről tapasztalatot tudnátok írni? Kit érdemes választani az ügyvédlistából?

Minden tapasztalat érdekel, de konkrét ügyvéd megnevezésénél elsősorban budapesti érdekelne.

[link]

2016. aug. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!