Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hány métert tehetek meg a...

Hány métert tehetek meg a bejelentett lakcímemtől okirat nélkül?

Figyelt kérdés
Csak hivatalos adat érdekel. Egy valóságban megtörtént probléma (ami itt nem publikus) miatt kérdezem.
2015. jan. 14. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk engem nem szokott izgatni, én nem hordom, mert íhy 25évesen már a 8.at használom, és már unom elhagyni. Vigyen be, engem nem érdekel. Más kérdés, hogy sose adok okot az igazoltatásra, így még nem is nagyon történt ilyesmi. 1-2x igen, de olyankor egy kis dorgálás, meg telefonálás a központba, és el is szoktak oszlani a rődnerek.
2015. jan. 15. 06:05
 12/13 I.B.T. ***** válasza:

Szoktam eljárni a háztól olyan 500m-re lévő töltésre futni. Ott megszoktam tenni átlagosan olyan 1.5-2km-t. Gondolom azért a töltésen nem járőröznek de odafele menet vagy visszafelé megbüntethetnek? Annyi azért leesett az előbbiekből, hogy igen de BAKKER csak futni megyek... Most hurcolásszam magammal az iratokat??????????????

Mennyire büntetnek meg ha elkapnak személyi nélkül?

Mondhatom azt nekik, hogy: "Engedjenek hazamenni és felmutatom!" (tényleg 2 perc séta az egész.

2015. jan. 16. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:

# 12

Az nem számít,ha kilépsz az ajtó már nálad kell,hogy legyen az igazolvány.

2015. jan. 16. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!