Manapság a bíróságok mernek állami nagykutyák (kormánytisztviselők, kormányhivatalok) elleni ítéletet hozni?
vagy pl egy szakértő ellen (nyilvánvaló hamis szakvélemény miatt), vagy bármely állami szerv ellen (pl Fogyvéd Felügy, OEP, ÁNTSZ, Egészségbiztosító, stb ...).
Ezek ellen nyerhet egyáltalán az ember, vagy abszolút kizárt, és nem találok olyan bírót, aki széllel szembe hu---ozna?
kvázi az ilyen pereket ill. feljelentéseket kár is megpróbálni, mert csak kidobott idő, energia, pénz, de 100%-ban előre lejátszott meccsek ezek?
elsŐ: hát igen, ezt vettem észre. legalább 25 formai akadályt igyekeztek elém gördíteni, ami alapján elutasíthatják a keresetet, és nem kell az eljárást megindítani, de aztán nagy nehezen megindult.
A büntetőfeljelentés kapcsán viszont már több kétségem van, gondolom, ott azonnal elutasítják a nyomozást minden baromságra hivatkozva.
ez alatt mit értesz, hogy kénytelenek lesznek? ha egyszer elutasítják, én mit tudok tenni, hogy uram-bátyám rendszer ide vagy oda, márpedig akkor is legyenek kedvesek nyomozni?
És tudod mi a legnagyobb gáz? pont azért félhetek, mert nagyon is tudok bizonyítani mindent okiratilag, azaz ha tényleg nyomoznának és tényleg tisztességesen járnának el, bizony nagy gondban lenne a kedves nagykutya. na de nyilván ezt ők is tudják, és ezért nem akarják ...
Egy ügyvéd azt mondta nekem, hogy ezen a szinten azért már a helyemben féltené a családomat is ... na ez ám a durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!