Ha egy banknál ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozatot tettem, de utána később az összes, az adott banknál vezetett bankszámlámat megszüntettem, úgy a nyilatkozat automatikusan hatályát veszti?
Figyelt kérdés
Volt egy bankszámlám az AXA Banknál, amihez igényeltem a havi 2 ingyenes készpénzfelvételt, azt utána megszüntettem, nyitottam az Erste Banknál egy bankszámlát, ahol ugyanúgy nyilatkozatot tettem. Az Ersténél július elején nyitottam bankszámlát, azelőtt nem sokkal szüntettem meg az axásat. Szabályosan jártam el? Ma jött egy levél az Erste Banktól, miszerint nem, jogosulatlanul vettem igénybe ezt a szolgáltatást.2015. jan. 6. 17:25
1/3 A kérdező kommentje:
Itt a 4. oldalon van egy ilyen:
"A nyilatkozatadat-szolgáltató az alábbiakban meghatározott események bekövetkezéséről azok
tudomására jutását követően haladéktalanul, de legkésőbb öt munkanapon belül értesíti a Központi
Nyilvántartást kezelő pénzügyi vállalkozást az adatok törlési kérelméről:
- fizetési számla megszüntetése esetén"
De ezt nem tartottam teljesen egyértelműnek, meg nem is értem teljesen, azért kérdezem meg itt.
2015. jan. 6. 17:27
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mondjuk már mindegy. :D Wise-al intézem azt az évi 1-2 darab pár ezer ft-os kp felvételt amikor nagyon kell.
2022. júl. 21. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!