Éjszaka egy hotelban es vacsi a hozza tartozo etteremben egy ferfival. Hol a titoktartás?
Figyelt kérdés
Bementunk a hotelba a baratommal. Kivettunk egy szobat bepakoltunk utana lementunk a hotel ettermebe vacsorazni ami egybe volt nyitva a hotellal. Amig mi leultunk a kijelolt asztalok egyikehez addig a hotelban dolgozok is elmentek a folyoson dolgukat intezve s be tudtak latni az etkezokre. A hotelban dolgozo egyik kis hölgynek folyamatosan arra akadt neki dolga, pont ugy állt, ránk lásson eppen onnan ahol dolgat intezte, nem tudom mit csinalt csak bamult egyfolytaban. Miutan elfogyasztottuk a vacsit felmentunk a szobaba masnap reggel tavoztunk. Pár nap múlva megkerdeztek tolem az otthoniak mit kerestem ott azzal az illetovel mert hogy az "egyik ismerosunknek a baratnoje abban a hotelban dolgozik es o latott benneteket" (kiderult ki az a lány, én nem ismerem de ő úgy látszik szeret a szájára venni) mert hogy 2oraig voltunk ott aztán elmentunk a baratomrol is pontos szemelyleirast adott. Rendkivul kellemetlen helyzetbe hozott ezzel a kis pletykájával. Titoktartás? Reklamáció? Mik a jogaim? Mit tehetek?2015. jan. 5. 05:15
1/18 anonim válasza:
Ház ez kellemetlen... Én is jártam már hasonlóan.
2/18 anonim válasza:
Félrekefélni senkinek sem kötelező.
4/18 A kérdező kommentje:
A baratommal voltam, em más pasival. Más okokból lett rendkivul kellemetlen a helyzi
2015. jan. 5. 06:26
5/18 anonim válasza:
Nincs egy szállodának "titoktartási kötelezettsége". Ha nem akarod, hogy felismerjenek, ragassz álszakállat.
6/18 anonim válasza:
Maximum a lepcsesszaju ismerosodet lerheted meg, hogy legyen szives nem szetkurtolni, ha valakit valahol meglat. A szalloda titoktartasa odaig terjed, hogy nem mondjak meg harmadik felnek, hogy adott szemely ott tartozkodik-e vagy sem. Ha nyilvanos helyen etkeztek (etterem, erted, barki barmikor bemehet), mit vagy hogyan kene titokban tartaniuk?
8/18 anonim válasza:
Ajjajj, itt kérem morcos a férj. 1.35-öt adok rá, hogy csont fog törni. Valaki tartja?
9/18 A kérdező kommentje:
Azert gondoltam erre, mert tudom ki mondta el( viszont nem tudom bizonyitani) és ott melózott miközben ő ezt látta. Áh remenytelen ugy erzem. Inkább csak tanulni tudok az esetből
2015. jan. 5. 07:11
10/18 anonim válasza:
Ha az illető pasas a barátod volt akkor meg mi a probléma? Ezt nem teljesen értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!