Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki megfenyegetett...

Ha valaki megfenyegetett engem e-mailben, akkor elmehetek a rendőrségre emiatt?

Figyelt kérdés

2015. jan. 3. 21:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

lenne értelme?

tehetek bejelentést?

2015. jan. 3. 21:19
 2/15 anonim ***** válasza:
attól függ konkrétan mit írt
2015. jan. 3. 21:23
 3/15 A kérdező kommentje:
hát azt, hogy ha nem kérek tőle bocsánatot (bár sztem nem tettem semmit), akkor, írogat az ismerősnek rólam, h milyen vagyok
2015. jan. 3. 21:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Bárhová elmehetsz, akár a fűszereshez vagy a postára is. Semminemű jogszabály nem tiltja ilyen esetben az elmenést és az önbíráskodásnak sem minősül.
2015. jan. 3. 21:51
 5/15 A kérdező kommentje:

köszi,

de akkor ha most nálam van itt az e-mailjeimben a fenyegető e-mailje, akkor ezzel ugye nem érdemes a rendőrségre mennem addig, amíg ő nem tesz semmit??

tehát amíg ő nem teszi meg azt amivel megfenyegetett (üres fenyegetés) akkor addig nem érdemes semmit tennem, ugye?

és ha az egész egy nem igazi e-mailfiókból jött? azaz ő csak csinált egy hamis fiókot és onnan küldte? így lenyomozható?

akkor sem érdemes feljelentenem?

2015. jan. 3. 22:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hol van itt a fenyegetés? Ennyi erővel Pistike is feljelentheti az anyukáját, mert megfenyegette, hogy nem kap vacsorát, ha nincs kész a leckéje...
2015. jan. 3. 22:43
 7/15 A kérdező kommentje:

akkor is gaz ez, ha azt írta konkrétan, hogy kitalálna szexuális tartalmú szövegeket rólam, amiket elküldene a kollégáimnak és a főnökömnek is h rossz fényben tüntetessen fel??

olyanokat, h én a főnökömről fantáziálhatok meg ilyesmi, és ezt elküldené neki és létrehozna egy e-mailfiokót a nevemmel és onnan küldené el

ez elég komoly, nem? fel tudom jelenteni? akkor is így van?

2015. jan. 3. 23:05
 8/15 fersk ***** válasza:
Majd ha megtette, na akkor feljelentheted.
2015. jan. 4. 05:40
 9/15 anonim ***** válasza:

1. Ha megtette akkor valóban feljelentheted.

2. A a kollégáidnak és a főnöködnek ilyeneket mond akkor mutasd meg nekik az e-mailt amit írt neked. Ezzel saját magát fogja leégetni.

2015. jan. 4. 09:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Emailt mentsd el, nyomtasd ki és dőlj hátra, mert idáig csak cicaharc.
2015. jan. 4. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!