Ha valaki megfenyegetett engem e-mailben, akkor elmehetek a rendőrségre emiatt?
lenne értelme?
tehetek bejelentést?
köszi,
de akkor ha most nálam van itt az e-mailjeimben a fenyegető e-mailje, akkor ezzel ugye nem érdemes a rendőrségre mennem addig, amíg ő nem tesz semmit??
tehát amíg ő nem teszi meg azt amivel megfenyegetett (üres fenyegetés) akkor addig nem érdemes semmit tennem, ugye?
és ha az egész egy nem igazi e-mailfiókból jött? azaz ő csak csinált egy hamis fiókot és onnan küldte? így lenyomozható?
akkor sem érdemes feljelentenem?
akkor is gaz ez, ha azt írta konkrétan, hogy kitalálna szexuális tartalmú szövegeket rólam, amiket elküldene a kollégáimnak és a főnökömnek is h rossz fényben tüntetessen fel??
olyanokat, h én a főnökömről fantáziálhatok meg ilyesmi, és ezt elküldené neki és létrehozna egy e-mailfiokót a nevemmel és onnan küldené el
ez elég komoly, nem? fel tudom jelenteni? akkor is így van?
1. Ha megtette akkor valóban feljelentheted.
2. A a kollégáidnak és a főnöködnek ilyeneket mond akkor mutasd meg nekik az e-mailt amit írt neked. Ezzel saját magát fogja leégetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!