Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rosszalkodtam és anyu adott...

Rosszalkodtam és anyu adott egy pofont. Feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdésnél, hogy ez erőszak, testi sértés és börtön jár érte.

2014. dec. 28. 15:28
1 2 3
 11/30 Párolt galóca válasza:
73%
2014. dec. 28. 15:43
 12/30 anonim ***** válasza:
45%
Én telefonról vagyok, valaki legyen kedves egy ide vonatkozó törvényt linkelni, mert ennek így semmi értelme. Nem kell hogy nyoma maradjon egyébként. A könnyű testi sértés ezért könnyű.
2014. dec. 28. 15:44
 13/30 anonim ***** válasza:
84%
"Rosszalkodtál?" Szóval gondold végig, hogy te hasonló helyzetben mit tennél a gyerekeddel. Egyébként egy pofon bármennyire hihetetlen neked, még nem családon belüli erőszak. De tudod mit? Jelentsd fel anyádat. Ő kap egy kis pénzbüntit, vagy felfüggesztettet, de te mész intézetbe és elveszted az anyádat. Megéri?
2014. dec. 28. 15:45
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

Ha nincs külsérelmi jel, ami leírható lenne a látleletben, a rendőrség fel sem vesz jegyzőkönyvet.

Trm ambulancián dolgoztam, többen jöttek vissza a rendőrségről, hogy de valamit akkor is írjunk le, mert így nem foglalkoznak vele...

2014. dec. 28. 15:46
 15/30 anonim ***** válasza:
87%
Igen, tedd meg. De mivel ha jól sejtem nem tudod önállóan eltartani magad és fizetni a rezsit, nevelőotthonba kerülsz, és ha ott is egy ekkora beképzelt kis nyomi leszel, nagyonb pofonokat fogsz kapni a kedves szobatársaidtól.
2014. dec. 28. 15:49
 16/30 anonim ***** válasza:
84%

Ha rosszalkodsz, akkor viseld a következményeket.

Akkor jelenthetsz fel valakit, ha indok nélkül bántalmaz, már huzamosabb ideje.

Esetedben egy hülyegyerek hisztijéről van szó. Ha bemész a rendőrségre csak körberöhögnek.

2014. dec. 28. 15:53
 17/30 anonim válasza:
81%
Rosszalkodtál....EZÉRT kaptál egy pofont. 1-1. Így volt jogos! Ha nem rosszalkodnál...nem lett volna pofon sem. Szóval ez az ötlet, hogy feljelentsd anyudat...a szánalom netovábbja! Tanulj meg viselkedni és akkor anyud sem fog pofonra szorulni....mert igen, egy szülő nem jókedvében és örömében büntet.....
2014. dec. 28. 15:54
 18/30 A kérdező kommentje:
Jól van na. Most már értem . Ha rosszalkodok és anyukámtól kapok egy pofont, akkor ő lovagkeresztet kap, de apukáméknál rosszalkodok és az új feleségétől kapom a pofont, akkor ő minimum börtönbe kerül. Értem én!
2014. dec. 28. 15:57
 19/30 anonim ***** válasza:
85%

Azon nem gondolkodtál el, hogy miért is kaptad azt a pofont? Jogod van, de kötelességed nincs?

Én is kaptam néha egy-egy anyai pofont, sőőt még a tanáraimtól is. Hál istennek.

2014. dec. 28. 15:58
 20/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem is tudtam, hogy 4 éves vagy...
2014. dec. 28. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!