Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A TASZ.hu kifejezetten a roma...

A TASZ.hu kifejezetten a roma bűnözőket védi és főként a rendőrséggel szemben?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2014. dec. 27. 21:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
2014. dec. 27. 21:47
 12/32 anonim ***** válasza:
52%

Kerdezo, amit irsz, hatalmas baromsag. Miutan kiderult, hogy a vadlottnak volt igaza, utolag hogyan allithatod azt, hogy ot nem kellett volna megvedeni?

Tudod, a jogrendszer egyebkent ugy mukodik, hogy a vadlottat vedeni szokas.

2014. dec. 27. 21:54
 13/32 anonim ***** válasza:
22%

Igen, sajnos olyan jogokat akarnak érvényre juttatni, ami a törvénytisztelő emberek sérelmére fog kihatni. Okolják a "jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség " szabálysértését. Akinek nincs félnivalója nem érdekili, hogy vany ilyen szabálysértés. De ha a TE sérelmedre követnek el valamit és a jogsértőt éppen a másik oldalról ezzel védik, hogy csináld nyugodtan, próbáljuk megbénítani a rendőrséget, akkor gondolom nem örülsz neki.

Arról nem is beszélve, hogy a cigányok egyszerűen nem tudnak gyűlölet bűncselekményt elkövetni, mert ezért állnak ki mellettük. Éppen ezért az elszegényedő falvakban, ahol többségben vannak szét terrorizálják az idős embereket. Miért? mert védik őket, majd ha rájuk akanak kenni valamit a TASZ megvédi őket, mert őket már sok rasszistaindíttatás érte, mint amhogy látszik is a perekben.

2014. dec. 27. 21:56
 14/32 anonim ***** válasza:
51%

"Miutan kiderult, hogy a vadlottnak volt igaza, utolag hogyan allithatod azt, hogy ot nem kellett volna megvedeni? "

A roma garázdákat védték.

2014. dec. 27. 21:59
 15/32 A kérdező kommentje:

"A TASZ két évig pereskedett a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal, amely csak a Legfelsőbb Bíróság döntése után adta ki a Fővárosban elhelyezett térfigyelő kamerák elhelyezésével kapcsolatos adatokat. Akkor sokan azzal vádolták a TASZ-t, hogy ezzel a bűnözőket segítjük, hiszen ha tudják, hogy hol a kamera, akkor oda nem mennek lopni, garázdálkodni."

Ezzel is ki mást segít, ha nem a tolvajt. Mert nyilvánvaló, nem azért kezdeményezték, mert a békés és nyugodt, törvénytisztelő állampolgárok kíváncsiak voltak rá.

De a tolvaj, meg a garázda rongáló aki minden tüntetésen ezt csinálja, az nagyon is szerette volna tudni.

2014. dec. 27. 22:05
 16/32 anonim ***** válasza:
56%

"Éppen ezért az elszegényedő falvakban, ahol többségben vannak szét terrorizálják az idős embereket. Miért? mert védik őket, majd ha rájuk akanak kenni valamit a TASZ megvédi őket, mert őket már sok rasszistaindíttatás érte, mint amhogy látszik is a perekben."

Tehat lenyegeben szerinted azert terrorizalnak idos embereket, mert a TASZ megakadalyozza, hogy az allam eroszakszervezetei athagjanak olyan intezkedeseket, amelyeket egyebkent maga az allam tart fenn? Mesteri logika, baratom.

2014. dec. 27. 22:07
 17/32 anonim ***** válasza:
56%

""A TASZ két évig pereskedett a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal, amely csak a Legfelsőbb Bíróság döntése után adta ki a Fővárosban elhelyezett térfigyelő kamerák elhelyezésével kapcsolatos adatokat. Akkor sokan azzal vádolták a TASZ-t, hogy ezzel a bűnözőket segítjük, hiszen ha tudják, hogy hol a kamera, akkor oda nem mennek lopni, garázdálkodni."

Ezzel is ki mást segít, ha nem a tolvajt. Mert nyilvánvaló, nem azért kezdeményezték, mert a békés és nyugodt, törvénytisztelő állampolgárok kíváncsiak voltak rá.

"

En is a multkor ugy mentem tyukot lopni, hogy elotte a jogasz barataimmal bedobtunk egy sort, es elmondtak, hogy hol van biztonsagi kamera. Egyebkent is mindig figyelembe veszem az interneten elerheto osszes informaciot, meg akkor is, ha csak egy csokit csenek el a kisboltbol, hiszen profi vagyok, mint minden ciganybunozo! A multkor is loptam egy udvarbol ket tyukot, harom tojast, egy gumicsizmat meg fel kilo rezkabelt. Penzze tettem az egeszet, a csizmat meg megtartottam. A kapott 5000 forintbol 4000-et elkoltottem a sorre meg a jogasz haverokat kifizettem, amiert segitettek. Igy maradt meg 1000 forintom, vettem is belole egy BMW-t, azzal szedem azota a bodzat! Bezzeg ha nem segitett volna a TASZ, akkor lebuktam volna a terfigyelo kamera miatt, es a bortonbol nem terrorizalhatnam az idos neniket!

2014. dec. 27. 22:13
 18/32 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Itt is azért harcolnak, hogy az adatok ne legyenek megőrízve. Ha ellopják a telefonodat nehogy híváslistát kérjenek a bűnöző kártyájáról, nagyobb bűnözői körök nehogy ellenőrizhetőek legyenek.

2014. dec. 27. 22:15
 19/32 anonim ***** válasza:
51%

Hozzánk egyszer be akartak törni. nem is mondom melyik réteg volt. Nyugodt szívvel mondta, hogy úgyis csinálja tovább, hiszen semmit nem fog érte kapni.

Teljesen igaza van, hiszen amelyiknek van esze Bp-en megnézi hol a kamera. Nyugodtabban támadnak a magyar emberekre, mert már volt néhány koncepciós per, ahol úgyis csak garázdaságnak minősítették, amiért semmi sem jár:-)

2014. dec. 27. 22:18
 20/32 tetro ***** válasza:

22.15

és szerinted csak a bűnözők adatait nem lehet megerőzni? mert szerintem sehol sem írja, hogy a bűnözőkről nem szabad megőrizni semmit. már pedig ha általános dologért küzdenek, akkor a hozzád hasonlókat is ugyanúgy védik ezzel. tudod, hogy senki ne éljen vissza azzal, amikor valami olyat mondasz telefonon, ami kínos lenne ha kiszivárogna. vagy te ilyet soha nem teszel?

2014. dec. 27. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!