Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Félrevásároltam 2 terméket,...

Félrevásároltam 2 terméket, de nem találtam a blokkját, így nem tudtam cserélni. Megoldásként csak azt láttam, hogy megveszem a jó ruhadarabot, ?

Figyelt kérdés

akár más típust, színt és az árucímkéjét a régire ráteszem ill. az új benti cédulát az újba belevarrom.

Így sikerült visszavinnem és visszakérnem az árát.( a 2 pulcsi 22000FT volt)

Gondolom később észrevették ellenőrzés során, hogy nem azt vittem vissza, amit vettem.

Ez csak szabálysértésnek minősül??Milyen büntetést kaphatok érte?

Jó ideig nem megyek azon üzletbe? valami elévülés van rá?

Ha esetleg 1 hónap múlva másik helyen lévő üzletbe bemegyek, mert azért szeretnék ott vásárolni, mert jó cuccok vannak, ha fényképem által elterjedt ez rólam, a biztonsági őr mit tehet velem, mert úgy tudom sok joga nincs.válaszokat köszönöm

2014. dec. 27. 15:32
 1/2 A kérdező kommentje:
csak ezt a megoldást láttam, hogy ne vesszen el a pénzem, félrevásárlás miatt és mert a blokk nem volt meg.
2014. dec. 27. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Utólag nem hinném hogy ennek bármi következménye lenne, szerintem ne izgulj, nyugodtan menj vásárolni, akár oda is. Hiszen így is- úgy is ott hagytál nekik 22000 Ft-ot, te ott így is a kedves vevő maradtál. Egyébként cimke visszavarrást már mi is csináltunk, mert elromlott a kabát zippzárja és már le volt vágva a cimke. Nyilván az ember megoldja, ahogy tudja. Ne legyen nagy lelkiismeret furdalásod.
2014. dec. 28. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!