Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek fognak tovább...

Szerintetek fognak tovább nyomozni?

Figyelt kérdés

Egy csalási ügyben tettem feljelentést, és bár volt néhány konkrét adat, amelyek birtokában a rendőrség megtudta az elkövető kilétét, és azt is, hogy rengeteg embert csaptak már be hasonló módon, megszüntették a nyomozást.

Most kaptam egy újabb levelet az ügyészségtől, és ők hatályon kívül helyezték a felfüggesztést, és elrendelték a nyomozás folytatását. Ugye, úgysem fogják megoldani az ügyet?

2014. dec. 25. 11:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát gondolhatod nekem hány millába fáj a tanulópénz ..

ha viszont kisstílűek, akkor sztem hajtsd az ügyet, ne hagyd annyiban. akkor feltehetőleg csak az a gondjuk (ilyenkor ez szokott) h nem tudják rájuk bizonyítani, és inkább el se rendelik a nyomozást, hogy ne romoljon a felderítési statisztikájuk. ezért úgy tedd le nekik az ügyet, hogy magad beszereztél már minden lehetséges bizonyítékot, amivel kopogtathatnak az ajtajukon, mert ezek maguktól nem fognak megmozdulni sajnos.

2015. jan. 13. 22:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, úgy van, ahogy írod, megszüntették a nyomozást, pedig a telefonszámok alapján megkapták az elkövetők nevét e telefonszolgáltatóktól, és az volt a durva, hogy ilyen bűntettből kifolyólag már voltak büntetve...

Aztán rá egy hétre kaptuk a levelet az Ügyészségtől, hogy nem volt alapos a nyomozás, sok adatnak nem néztek utána a nyomozók, ezért elrendelték a nyomozás folytatását.

Hát... most várjuk, lesz-e fejlemény.

2015. jan. 14. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!