Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kb.1500ft értékű szeszesital...

Kb.1500ft értékű szeszesital lopásnál, amit visszavettek a boltban és nem felnőtt az illető, akkor mire számíthat? Ez előtt semmi féle büncselekménye, szabálysértése nem volt a fiatalembernek.

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi. ez csak szabálysértés. A jegyzőnek kellene eljárnia. Kiskorú és büntetlen előéletű. Max egy ejnye-bejnye....
2010. febr. 2. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Te vagy az a fiatal ember? Legalább egyes szám első személyben írtad volna. Névtelen ez az oldal.

Szóval, én úgy gondolom arról a "fiatalemberről", hogy le kellene vágni a tökét az ilyen kis majomnak. Piát van pofája lopni, aztán meg be van szarva, hogy mi lesz?

2010. febr. 4. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Arra biztos számíthat, hogy ezután csak még kellemetlenebb lesz, ha "véletlenül" felcseréli a gondolkodás és a cselekvés helyes sorrendjét.
2010. febr. 4. 22:02
 4/4 A kérdező kommentje:
nem én vagyok
2010. febr. 4. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!