Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Telefonon zaklat egy CAPITAL...

Telefonon zaklat egy CAPITAL PARTNERS nevezetű brókercég. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ezerszer elmondtam, hogy nem érdekel a dolog, ne kezeljék az én pénzemet. Aztán mindig egy másik kollégájuk is felhív, és kezdődik az egész elölről?

Mit tudok csinálni ez ügyben? Véd valamilyen jogszabály?

2010. febr. 2. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Csapd le a kagylót :D
2010. febr. 2. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:

"<jAMEsbAUd>Kaptam egy ilyen sms-t:Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:"Meg egy ilyet kapok es megb*szom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol " by bash.hu

:)

Telefonodban olyat nem lehet beállítani, hogy egy számot(csak azt az egyet) irányítsa át egy másik (akár nem létező) számra?

2010. febr. 2. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy a jó édes *************************************************************************************** .... /kagyló lecsap/
2010. febr. 2. 18:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam szép szóval, lek.rvaanyázva, de mindig jött egy másik. Aztán elkezdtem a telefonszámokat mentegetni a telefonomba, kb. 15-20 szám el van mentve, és még mindig jönnek az új számok.
2010. febr. 2. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg zsidózni is, be fog válni ;)
2010. febr. 2. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
azt szoktam csinálni, fogom a telót, átviszem egy másik helyiségbe, visszamegyek a szobába, aztán hadd mondja h mi a gondja:D
2010. febr. 2. 18:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Ilyet is csináltam. Nem használt.
2010. febr. 2. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
rakj be nekik valami zenét =)
2010. febr. 2. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt részem benne,a bank hivogatott,a drótos telefonon is meg mobilon is.A drótost leadtam,mondtam hagyjanak békén,mert az csak addig van ott,mig nem találok kedvemre való kertet.Na megszabadultam,mert még aznap is hivott,mikor a szerződést csinálta az ügyvéd.Monstam tárgytalan,mert ma már elköltöttem.Azóta békén hagynak.
2010. márc. 15. 20:27
 10/10 anonim válasza:

2 es te biztosan Erdelybol vagy :)) gondlom az ekezetek miatt es latom a szines izes magyar nyelvhasznalatbol .

Tetszik :D .

2012. márc. 13. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!