Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Foglalkozást helyettesítő...

Foglalkozást helyettesítő támogatás meghosszabbítás határideje meddig tart?

Figyelt kérdés

ideküldi a levelet, rajta dec.6 dátummal megjött 16.én

azt mondja kézhezvételtől számítva 8nap a határidő, kell ugye hozzá 3családtag kereseti igazolása, mindhárman szabadságon vannak, egyiküknél úgy kellett a szabadságon lévő pénzügyest felhívni hogy külön menjen be az irodába nyomtatni..többiekét egyszerűen nem bírom megszerezni, nem dolgoznak már nincs senki ott.

Felhívom az önkormányzatot, mondom mivan azt mondja mi az hogy én 16.án kaptam levelet legkésőbb 10.ére idekellene hogy érjen (nem postás hozza, hanem egy külön erre szakosodott önkormányzatos ember akinek elvileg másnapra hoznia kéne de a biztonság kedvéért mondanak 5napot az érkezésre)

nem értem miért az én hibám ha a pasi nem hozta időben...

és nem értem miért karácsony előtt kell ideküldeni a levelet..hiába kértem volna kereseti igazolást előbb, 1hétnél régebbi nem lehet....

2014. dec. 17. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
22%
Küldd el igazolások nélkül, fel fognak szólítani hiánypótlásra( muszáj nekik).
2014. dec. 17. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:

miért a hosszabbítás ?

ugy tudom évente legalább 30 napot mindenképp dolgozni kell!

2014. dec. 17. 15:45
 3/3 A kérdező kommentje:
megvolt a 30nap, több is.
2014. dec. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!